vineri, 16 octombrie 2015

S.B. #05 "Tricouri cu personalitate"

http://super-blog.eu/proba-3-ce-fel-de-stampila-esti-tu/
Imi plac lucrurile personalizate. Fooooarte mult. Imi amintesc ca, prima data cand am facut un tricou personalizat, prin 2003, eram la mare si ne minunam cat de mult a avansat tehnologia. Am optat atunci pentru o imagine haioasa foc, cu un mesaj pe masura:
sursa imagine - google
Tricoul era cadou pentru cineva nascut in zodia leului, care tocmai isi serba ziua. Trebuie sa recunosc faptul ca darul surpriza a fost extrem de apreciat si toata lumea care a vazut tricoul ne intreba unde l-am gasit.

*
Am fost asadar entuziasmata cand am aflat, sambata trecuta, care este proba cu numarul 5 si am asteptat cu nerabdare sa aflu daca fac parte din grupul celor 50 de bloggeri care vor realiza o recenzie a unui tricou personalizat pe Tshirts.ro.
Vestea buna am primit-o luni dupa-amiaza, miercuri spre pranz tricoul intrand in posesia mea.

Imi programasem joi sa fac o poza, sau doua si sa realizez recenzia. Daaaar s-a intamplat sa ni se alature N mic si scump si ... va dati seama, planurile mele s-au schimbat putin. Am reusit totusi sa fac pozele si.... acum mai ramane sa va povestesc despre experienta aceasta faina, cu tricouri personalizate online.

***
Pentru a intra in posesia unui tricou personalizat nu este nevoie sa va faceti cont. Intrati pe site si aveti in principiu doua variante: 
1. tricouri cu personalitate deja imprimate 
2. tricou personalizat cu poza ta
Daca optati pentru prima varianta, puteti alege modelul (sau modelele) favorit(e) din mai multe categorii. Mie personal mi-a placut categoria Cool Design unde am gasit 4 modele simpatice, numai bune de "cadorisit" (preferatul meu este Tricoul Cubic pe rosu marimea xs - doar asa ca sa stiti, nu de alta, dar se apropie sarbatorile... apoi la anul vine ziua mea... :P si imi plac cadourile personalizate):



- sursa imagini Tshirts.ro-

Daca optati pentru varianta a doua - cum a fost cazul meu - atunci aveti nevoie de o poza. Ideal este sa fie la o rezolutie cat mai buna si sa aveti in vedere faptul ca poate fi imprimata pe alb, negru.. sau rosu [pentru a obtine un rezultat pe masura ].




Cum se procedeaza:
1. intrati pe pagina tricoul tau
2. alegeti culoarea tricoului: alb, rosu sau negru (eu am ales alb) si dimensiunea dorita (cel mai mic este S - ceea ce am si ales).
3. urmeaza sa personalizati tricoul: eu am ales un imprimeu pe fata tricoului (puteti opta si pentru spate), orientare portret si am adaugat o poza creata de mine (puteti alege si varianta text sau fundal)
4. ultimul pas este finalizarea comenzii (nu uitati sa completati cu atentie datele pentru ca... vezi punctul 5)
5. urmeaza sa fiti contactati de cineva din echipa tshirts.ro pentru a stabili exact detaliile livrarii (lucru ce va fi comunicat odata finalizata comanda pe site printr-un mail la adresa de contact mentionata in formularul de comanda).
Am gasit acest mod de personalizare si comanda foarte prietenos si per total a fost o experienta interesanta! Si suficient de rapida.

****
Am lasat la final ce e mai bun: tricoul personalizat online!


Dupa cum va spuneam mai sus, eu am ales sa imprim o poza. Bine, nu este chiar o fotografie, ci avatarul pe care l-am creat special pentru proiectul Provocari Verzi. Adica eu si Dodo, in varianta chibi
Cand am realizat desenul cu tableta grafica (prin ianuarie 2012) nu ma gandeam atat de departe (adica la faptul ca voi folosi grafica aceasta la asa ceva) - asadar, grabindu-ma sa termin la timp avatarul, nu am folosit cea mai grozava rezolutie. Am avut deci ceva emotii pana a ajuns tricoul la mine, emotii spulberate imediat. :)


Culorile arata foarte bine si pot spune ca am un tricou preferat..... Si pe deasupra si unicat - grafica personala, vorba aceea - pot sta linistita ca nu isi mai face nimeni :D.
Mesajul pe care vrea sa il transmita? Copilariti, fiti veseli si creativi
Si Dodo a fost incantat - pare putin abatut totusi, cred ca voia si el unul!!

Acum poate vreti sa stiti cateva lucruri despre tricou:
- calitativ, tricoul este foarte bun (si eu sunt nu mofturoasa, dar tin la calitatea lucrurilor): bumbac, fara cusaturi pe parti. Chiar daca este marimea S nu vine fix pe corp - acesta pentru mine nu este un dezavantaj, din contra, il pot purta si in sezonul rece, peste o maleta, de exemplu.
- despre imprimeu v-am povestit si mai sus cate ceva. Culorile sunt foarte frumoase, imprimeul nu iese in relief ( puteti calca tricoul fara griji.. haha)

In concluzie, daca va doriti sa atrageti atentia asupra unei idei, sa transmiteti celor din jur un mesaj, sau pur si simplu sa va faceti remarcati purtand un tricou personalizat se rezolva la distanta de cateva click-uri (dureaza ceva mai mult daca va realizati singuri grafica, dar merita :D).


4 comments :

ina spunea... [Raspunde]

Da, interesant ce ne povestești tu aici și tricoul e chiar simpatic. Să-l porți sănătoasă, și mândră era sa zic, dar de mândră se vede ca ești ☺

copilarim spunea... [Raspunde]

@ina
:D iti multumesc mult ;).
Am mai bifat ceva pe lista "de facut "(initial voiam sa il desenez eu (avatarul) pe ceva de bumbac dar cred ca mai dura muuult pana sa devina realitate.
Apropo de lista.. mi-am luat materialul de in - e frumusel, sper sa nu il stric :))))))
Pupici

Spunsieu spunea... [Raspunde]

Imi place teribil desenul ales, a iesit grozav tricoul. este placut sa stii ca exista un loc unde poti comanda ce tricou vrei, eu deja am cateva moodele in cap.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Spunsieu :D
Mai ales pentru iubitorii de tricouri;)).
Si mie imi place cum a iesit. ;)) Dodo e inca gelos. Haha

Trimiteți un comentariu