sâmbătă, 17 octombrie 2015

S.B. #07 "STAR – în fiecare zi. Deschis nelimitat la îndeplinirea viselor"

http://super-blog.eu/proba-3-ce-fel-de-stampila-esti-tu/
De o saptamana aproape, tot cochetez cu ideea de a avea 5000 de euro si de a-i cheltui pe tot ce mi-as dori. De fiecare data primul gand este sa ii ofer lui N mic si scump, ca dar de bun venit pe lumea aceasta (apropo ... joi facem o saptamana). 
Dar nu este asa de simplu. In primul rand ca imaginatia nu prea e pusa la treaba, apoi nu se intrunesc cerintele... si apoi chiar as avea cate ceva sa povestesc despre subiect. De ce sa nu o fac?:)
Pentru fiecare dintre noi, sa fie "Star in fiecare zi" inseamna ceva diferit. Pentru mine ?! In acest moment cred ca sa fiu star inseamna sa impart bucurie celor dragi, prietenilor si nu numai. Imi place sa "radiez" bucurie.


Cred ca seman cu Steluta din imaginea de mai sus. Aduce bucurie si atrage zambete instantaneu. Mi-ar placea sa pot sa fiu si eu la fel. Si incerc, prin proiectele mele de suflet - Copilarim si Provocari Verzi.
Desigur - o idee ar fi sa investesc in ele si sa imi indeplinesc astfel un vis: o mica pravalie si un atelier de creatie si recreatie bazandu-se pe principiul 3R (redu-recicleaza-refoloseste). Si poate candva chiar voi face acest lucru. Deocamdata inca crestem, incet, incet - asa ca N mic si scump. Vedeti? Tot la el am ajuns!

*


Cei 5000 de euro pot deveni realitate. Si sunt la un card distanta - cardul STAR Forte. De la Banca Transilvania. Si despre card chiar va pot spune doua - trei vorbe, pentru ca informatiile complete le puteti gasi pe site-ul programului Star si nu are rost sa vi le insir mai jos pe principiul copy-paste.



Mie nu imi place sa fiu datoare - am eu chestia asta de cand ma stiu. Chiar daca am imprumutat vreodata (in regim de urgenta) o suma de bani, am facut tot posibilul sa returnez respectiva suma cat de repede posibil. Si desigur era vorba de sume mici. Se intampla sa avem la un moment dat nevoie de bani si sa nu ii avem, nu?

Ei bine... spuneam ca pot spune cateva cuvinte despre cardul de cumparaturi star, din proprie experienta. Mi se pare foarte util pentru platile pe internet - de exemplu: cand iti cumperi un bilet de avion. Simplu, comod... Si nestresant. Banii se pot rambursa in primele 25 de zile ale lunii - de fapt, doar 10%, dar v-am spus cum functionez eu :D. Cand vine vorba de rezervare - stiu ca ma pot baza pe prietenul acela mic cu steluta pe el. Cardul de credit, vreau sa spun.

Pentru a economisi timp majoritatea platilor pot fi facute pe internet. De la facturi, la achitarea taxelor pentru diverse cursuri sau, pur si simplu cumparaturi. Totul se face fara stres, cu responsabilitate - fiecare ar trebui sa stie cat isi poate permite sa cheltuiasca pentru a se simti confortabil si a putea sa isi indeplineasca partea de obligatie catre banca onorabil. Vorba aceea inteleapta "intinde-te cat ti-e plapuma". [ Si la 5000 de euro sa te tot intinzi .. *-*].
 

**

Cat despre imaginatie, nu am avut ce face. A trebuit totusi sa cobor cu picioarele pe pamant si sa las deoparte proiectele mele (pana mai cresc - ele, nu eu) si m-am plimbat prin magazine pentru pitici. Am gasit in lista cu magazinele-partenere STAR ceva ce mi-ar placea sa ii iau micutului N:
Ta-nam!! Un patut dragalas - ca sa il am pregatit cand va veni in vizita!! Si ... ceva pentru camera lui, pentru cand voi merge eu in vizita la el :)) :
Si m-am oprit la acestea doua. Acum o sa visez la ele ;).

***
Am pastrat la final  un amanunt important despre card (doar unul - restul le puteti citi pe indelete, dupa cum spuneam, pe pagina programului): puncte STAR.  De fiecare data cand cumperi folosind cardul star acumulezi puncte. Punctele acestea sunt de fapt... bani


2 comments :

Micaela Gh spunea... [Raspunde]

Impartasim un vis :) un mic spatiu magic :) Parca ne si vad,vizitandu-ne si facand workshop-uri ;}
Steluta ta chiar te face sa zambesti :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Micaela gh ce frumos va fi!! :D
Pana atunci insa ne bucuram virtual de casutele acestea dragi - numite blog :P.
Si tesem la vise.. usor, usor :P

Pupici :D

Trimiteți un comentariu