marți, 20 octombrie 2015

S.B. #08 "Vrei sa fii magician?"

http://super-blog.eu/proba-3-ce-fel-de-stampila-esti-tu/

Sa scriu despre parfum este o adevarata provocare pentru mine. Dar cine nu isi doreste sa fie magician macar pret de un articol si sa creeze o potiune magica a iubirii? In plus, ma simt suficient de in "elementul meu" pentru a depana amintiri cu parfum - mai mult, ma incearca o nostalgie placuta.

Mi-ar fi placut sa va arat prima mea sticluta de parfum. Da  "de" parfum, pentru ca a trebuit sa astept sa se goleasca ca sa o primesc. Dar a meritat. Era o bijuterie in adevaratul sens al cuvantului. Atat de micuta si dragalasa, purtand amintirea unui parfum suav, discret si mirosind a mama. Parfumul, asa cum il inteleg eu, trebuie sa vina in completare unei persoane si, impreuna cu cel care il poarta, sa se redefineasca - devenind unic.

Pentru ca nu am gasit sticluta cu pricina, am calatorit printre amintiri usor parfumate, invaluite in muzica. Mi-am amintit de primul meu parfum - Chanson d' Eau. Se intampla pe la inceputul anilor 2000 si era ca o atingere a apei de izvor.  Si arata asa:
Cam de atunci am aflat si despre Coty - cei care au lansat provocarea cu magicianul.

*

Inainte sa intru in rolul de magician si sa pregatesc potiunea fermecata.. m-am documentat. Trebuie sa recunosc ca nu este chiar atat de usor sa combini zaruri, stele, luna ... o pisicuta ca in parfumul lui Katy Perry (Mad Potion) si sa obtii un parfum cu o combinatie de vanilie, ambra si moscc, cu miros diafan. Nup... 



Este chiar o nebunie! Eu credeam ca este nevoie de vanilie in primul rand. M-as fi asteptat la niste pastai... 
Sau cel mult la niste chihlimbar in forma de mai jos [ cel putin asta mi-a sugerat mie glowing amber].

photo credit


Si ma opresc aici, nu de alta dar... am de creat propria mea formula.

**
Am cautat un joben incapator... sa incapa in el o iarna intreaga (cu multi fulgi de nea si aer curat, tare si datator de obraji rosii).


Apoi am adaugat putina briza a marii sarate ce imprima pe piele amintirea nisipului fierbinte. Nu lipseau nici frunzele colorate ale toamnei, printre care am strecurat castane si am presarat bruma. 
Nu putea lipsi primavara mea: un brat de flori de cires am pus... Si o poienita cu ghicei. Hmmm si narcise.

Dupa ce toate anotimpurile se aflau la locul lor cuminti... am cernut zambete stranse cu grija si gangurile pretioase de copilas posnas.



Ma gandeam ca este aproape gata! Miroase toata camera a copilarie si veselie! Dodo, asistentul meu cret nu pare a fi insa convins...lipseste ceva pentru ca potiunea sa fie perfecta.
Asadar dragii mei, imi iau asistentul, blogul si un strop de praf magic primit in dar de la zane si plutesc in joben! 
Asa-i ca ma iubiti deja ?:)



2 comments :

ghemulet spunea... [Raspunde]

Daaaaaaaaa..te iubiiiiiim

copilarim spunea... [Raspunde]

@ghemulet
:D - deci am descoperit formula perfecta :)))))
Te pup cu drag :*!!

Trimiteți un comentariu