vineri, 20 octombrie 2017

Capitolul 11. În care împrumut idei.


M-am gândit să creez o nouă rubrică pe blog: Împrumut idei! În felul acesta îi voi încuraja - sper - și pe cei mai hoțomani din fire, să îndrăznească să ofere și ei ceva.... credit.

Dar să vă poveste mai bine cum mi-a venit ideea, cam în ce ar consta împrumutul și, dacă aveți răbdare și citiți până la final, cum îl puteți obține. Eu zic să vă așezați confortabil și să vă luați și un carnețel pentru notițe - poate veți găsi și alte lucruri interesante și utile chiar în acest articol! Gratis!

Ei bine, când sunt în pană de idei (și nu numai), prietenii mei apelează la mine. Se pare că am ... idei bune. Și le ofer gratis, rapid, cu drag. Iar când ideea este foarte bună și ei au succes - atunci îmi primesc și eu ”răsplata”. Mă plătesc în bucurie.

Acestea fiind spuse, acum ceva timp mă caută o bună prietenă. Își cumpărase de ceva timp o cameră foto profesională, urmase și un curs de artă digitală și acum își dorea să folosească atât aparatul cât și cunoștințele dobândite pentru a-și suplimenta venitul lunar. Încercase să meargă la diferite evenimente, dar era dificil, fiind singură și neavând tot echipamentul necesar.

- De ce nu încerci să faci fotografii la produse ce urmează a fi puse la vânzare în magazine online? Dă un anunț și pune aparatul la treabă! i-am sugerat. Știam că era foarte pricepută să pună în valoare prin fotografiile sale, obiectele.
Ce idee bună! Am să o împrumut! mi-a răspuns.

După câteva zile m-a sunat și mi-a povestit entuziasmată că a avut deja o cerere pentru o astfel de ședință foto, rezultatul a fost unul excelent, a primit recomandări și dacă va merge la fel de bine în continuare se gândește chiar să își înființeze un pfa.
- Au fost atât de încântați și de felul în care am prelucrat fotografiile!! a încheiat ea fericită.
- Să știi că ai un adevărat talent când vine vorba de prelucrări și mai ales de ”reparat” fotografii mai vechi. I-am răspuns. Nu te-ai gândit să încerci să îți faci un mic ”spital” pentru fotografii vechi, amintiri de familie prețioase?
- Vai - dar știi că e o idee genială? Am nevoie însă de un imprumut rapid !! mi-a răspuns ea grăbită. Un imprumut pana la salariu, ceva credit cu dobanda 0  dacă se poate, nebancar
- Bine dar.... am încercat să mai  domolesc eu puțin șuvoiul de cuvinte ce se prăvăleau amețitor pe calea undelor, prin telefon, spre mine.
- Nu o să îți vină să crezi dar, cei pentru care am făcut fotografiile deschid un anticariat. Au o mulțime de astfel de fotografii vechi și, printre ele, și câteva personale pe care își doreau să le poată recupera. 

A făcut o scurtă pauză cât să mă minunez puțin de coincidență și a continuat apoi la fel de repede de parcă îi era frică să nu piardă... trenul, sau poate doar autobuzul.
- Am nevoie deci de un scanner performant, dar până la salariu mai este și acum am găsit o ofertă foarte bună .. online.
- Ei, dacă tot ești tu cu online-ul, cred că te-aș putea ajuta cu o .. idee despre cele mai bune credite! i-am răspuns amintindu-mi că tocmai citisem de curând despre cum poți obține un imprumut online urgent cu dobândă zero, fără obligații, accesibil și prietenos.

Apoi am terminat destul de repede conversația. Eu i-am făcut un scurt rezumat cu ceea ce citisem despre credit și i-am lăsat adresa pentru a se informa și singură. Ea mi-a promis că mă va căuta de îndată ce va avea noutăți și... ne-am luat la revedere.

Nu a durat foarte mult și, chiar a doua zi, pe seară, m-a sunat în timp ce testa scannerul nou. Împrumutul îl obținuse rapid, condițiile erau foarte avantajoase, la vedere - pe site, își cumpărase aparatul, îl instalase, deja îi contactase pe cei care își doreau să repare pozele amintire de familie și lucra de zor la prima dintre ele. Rapid și eficient.

Cu două idei bune, folosind pasiunea pentru fotografie și cunoștințele dobândite în prelucrarea fotografiei și cu ajutorul de nădejde al creditului rapid, prietena mea își umple timpul liber făcând ceva ce îi place. Și, ca să o citez, ”material îi merge bine”.



Și așa mi-a venit mie ideea să creez noua rubrică pe blog: Împrumut idei! Doar online, fără dobândă, fără obligații. Voi cereți idei, eu vi le ofer. Și apoi voi veniți cu bucuria și cu.. creditul. Creditul la idei, se ințelege.
Ah, nu știți cum puteți oferi voi credit unei idei? Vă explic. E simplu. Pe mine acum m-au inspirat cei de la TeleCredit. Și menționez acest fapt. Atât de simplu este.

Deci, să fac rubrica? Vreau să îmi cresc și eu venitul de.... bucurie.

https://blog.super-blog.eu/proba-11-trei-metode-prin-care-iti-poti-creste-rapid-veniturile/

2 comments :

Micaela Gh spunea... [Raspunde]

O idee minunata:)) <3
Iar povestea foarte captivanta 😉

copilarim spunea... [Raspunde]

@Micaela gh ma bucur ca iti place :*!!!

Trimiteți un comentariu