marศ›i, 11 septembrie 2018

Timp pentru Tine 2018 (ep. 15-18 august)

Buna!
Yuuuuuuhuuuu.... Astazi avem o mica intalnire cu vara ๐ŸŒž. Da, stiu, unii dintre noi am avut parte de mult soare, altii de ploi si tot asa... Eu am cam trecut pe langa vara, cu tooooate planurile esuand lamentabil. Din fericire de ceva tot am reusit "sa ma tin" - de blog (colacul meu de salvare) si sunt foarte fericita ca am fost constanta la Timp pentru Tine si am filmat. Asteptam de fiecare data "intalnirea" cu voi si sper macar v-am facut sa radeti (putin) - rasul este foarte, foarte benefic!! ๐Ÿ˜€

Iata ca am organizat si episoadele lunii august, am adaugat "cuprinsul" sau "jurnalul de bord", cate ceva "inedit" despre fiecare clip si detalii de culise. Urmatoarea "retrospectiva a retrospectivelor" (lol), adica urmatorul articol in care voi organiza episoadele din luna septembrie, va aparea candva in octombrie [ candva = prima zi de marti ]! ๐ŸŽ‰
Pe curand!

๐Ÿ’™๐Ÿ’—๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ
Articole publicate in luna august 2018:

- 15 -


๐Ÿ’Ÿ Pe 05 august 2018 se lansa   ๐Ÿ’– TpT - Episodul 15
In care unul dintre cele doua proiecte aflate in lucru, prezentate in premiera, anunta ca micul nostru H ๐Ÿ‘ถ pe care il asteptam cu drag, ne-a marit oficial formula incepand de sambata, 4 august .
 

Am povestit despre:
๐Ÿ’“ cum am decapitat o croseta; kit-urile pentru realizat caciulite (cu link-urile de rigoare pentru a putea vedea despre ce caciulite povestesc).
๐Ÿ’“ Dodutza (papusica Icy) si rochita ei cea noua; pagina papusilor de colectie.
๐Ÿ’“ rama foto primita in dar de la Maria (Matrioshka Handmade) de ziua lui Dodo; povestea fotografiei realizate in vara lui 2015 pe care am ales sa o inramez.
๐Ÿ’“ amintiri cu si despre Dodo inspirate de tema "dorinta" de la miercurea  fara cuvinte.
๐Ÿ’“ felicitarea prezentata joi in cadrul rubricii flori si culori; cum obisnuiam sa creez felicitari.
๐Ÿ’“ probabilitatea de a participa la o noua editie a competitiei creative SuperBlog, in toamna aceasta.
๐Ÿ’“ Monokuro de la Arashi si interpretarea acestuia in cadrul turneului Love.
๐Ÿ’“ paturica magica numarul opt, lucrata impreuna cu Buni pentru micul H si doua proiecte molicele, inca in lucru (pentru micul H๐Ÿ‘ถ si micul N๐Ÿ‘ฆ), prezentate in premiera ๐Ÿ˜œ.
๐Ÿ’“ pagina de Handmade si cea a paturicilor ca parte a capitolul organizare.
๐Ÿ’“ un citat prezentat luni, extras dintr-o piesa interpretata de Westlife.


_____________________________________________________________________________
- 16 -


๐Ÿ’Ÿ Pe 12 august 2018 se lansa  ๐Ÿ’– TpT - Episodul 16. 
✅ Primul episod care a depasit pragul a 20 de minute ⏰.
 

Am povestit despre:
๐Ÿ’“ unboxing-ul de carti realizat cu ocazia zilei de nastere a prietenei mele Micaela; tzundoku si pasiunea mea pentru carti.
๐Ÿ’“ una dinre cartile pe care le am pe lista celor pe care imi doresc sa le citesc in viitorul apropiat: Obosit de viata, obosit de moarte scrisa Mo Yan (cu lecturarea unui scurt fragment din opinia autorului referitoare la romanul de lungi dimensiuni si referiri la Schimbarea, roman autobiografic).
๐Ÿ’“ citatul de pe semnele de carte create de mine, preluat partial de pe o stampila digitala; povestea acestuia (amintiri legate de o balba dintr-un cerc de engleza); invitatia de a va alatura coltului de lectura.
๐Ÿ’“ albumul cu briose - prezentarea albumului cu inimioare pe care i l-am facut lui Mami; informatii si sugestii despre genul acesta de albume pentru fotografii (si alte amintiri din calatorii, de exemplu).
๐Ÿ’“ pisicile de la miercurea fara cuvinte [ am uitat sa o aduc pe Chi, asa ca v-am aratat in schimb o alta pernuta, cu un Caniche care seamana cu Dodo imprimat pe ea si.. am povestit putin despre peripetiile cu fata de perna cu Chi ].
๐Ÿ’“ matrioshka crosetata Sufletel; matrioshka mea ruseasca albastra - prezentare; dorinta de a picta la un moment dat o matrioshka din lemn .
๐Ÿ’“ piesa P.A.R.A.D.O.X. - povestea si peripetiile achizitionarii albumului LOVE; mini-colectia mea de single-uri Arashi: Jidai (S06 -2001), Happiness (S20 -2007), Beautiful Days (S24 -2008), My Girl (S28 - 2009), Hatenai Sora LE (S34 - 2010) si Your Eyes (S39 - 2012).
๐Ÿ’“ paturica pentru micul H si papusica mea middie - Nozomi (cu fata mata si corp articulat, par snurulete si ochi caprui); comparatie Nozomi - Niji (fata translucida).


_____________________________________________________________________________
- 17 -


`

๐Ÿ’Ÿ Pe 19 august 2018 se lansa  ๐Ÿ’– TpT - Episodul 17. 
Cu o oarecare"schimbare de look", rasturnari de generice in decor si un final usor "prelungit".
 

Am povestit despre:
๐Ÿ’“ iepurasul micului H, realizat de Buni si finalizat de mine.
๐Ÿ’“ citatul "Ce tie nu iti place, altuia nu ii face".
๐Ÿ’“ cum am decis sa organizez episoadele de la Timp pentru Tine pentru ca informatiile prezentate in fiecare episod sa devina usor accesibile si vizibile [ adica ceea ce fac si acum, in acest articol :D].
๐Ÿ’“ articolele din luna mai, a anului 2017 (alaturi de Dodo) .
๐Ÿ’“ cum dupa Sfanta Marie, "m-am schimbat la palarie", sau esarfa, in acest caz.
๐Ÿ’“ fata de perna cu Chi, pe care am uitat sa v-o arat in episodul saisprezece.
๐Ÿ’“ pozele din articolul de la miercurea fara cuvinte, pe tema " .. de Sfanta Marie" - sapcuta pe care i-am lucrat-o lui Dodo.
๐Ÿ’“ primul sezon al rubricii Flori si Culori (initiata de Ella pe blogul ei) format din 25 de articole, pe care le-am organizat frumos si ilustrat cu fotografii reprezentative .
๐Ÿ’“ cartea Mama si Copilul in diverse culturi scrisa de Mei-Ling Hopgood.
๐Ÿ’“ Hunting High and Low de la A-ha.
๐Ÿ’“ provocarea "parfumata" si articolul meu scris in legatura cu "parfumul" lui Dodo ๐Ÿฉ.
๐Ÿ’“ piesa Enigma a celor de la Akcent [ albumul SOS].
๐Ÿ’“ Iepurasul micului N.

_____________________________________________________________________________

- 18 -


๐Ÿ’Ÿ Pe 26 august 2018 se lansa  ๐Ÿ’– TpT - Episodul 18.
✅ La finalul clipului apare o imagine din filmarea de la Unboxing-ul de carti, filmat luni (pe 27 august) - ca un fel de teaser ๐Ÿ˜œ .
 

Am povestit despre:
๐Ÿ’“ iepurasul tricotat al micului N (sau nu, dupa cum mi-a sugerat intr-o video conversatie pe net) - cum am ajuns sa aleg aceasta combinatie si paralela cu cel al micului H.
๐Ÿ’“ al doilea episod din seria organizarii rubricii Timp pentru Tine - luna mai 2018.
๐Ÿ’“ obiecte de suflet; pe langa cel pe care il port mereu la gat) si am adus cateva dintre cele prezente in pozele de la miercurea fara cuvinte: Cutu (catelusul meu din copilarie), bolisorul bleu al lui Dodo si povestea lui, Pi-ul cel roz (un os de jucarie) si, desigur povestea lui (dar si cea a "osului galben" ๐Ÿ˜œ) - o gramada de amintiri.
๐Ÿ’“ organizarea pe ani a paginii lui Dodo - ce mi-am propus in acest sens; de ce nu am reusit pana acum sa fac aceasta sectiune si cand vreau sa apara pe blog pagina.
๐Ÿ’“ cele doua piese de pe albumul Japonism (In the Room si Masquerade) ale formatiei Arashi, interpretate in turneul Japonism (2015).
๐Ÿ’“ coltul de lectura si cartea Cele 5 rani care ne impiedica sa fim noi insine - Lise Bourbeau (CDL), plus citatul despre care am vorbit luni si care este o poezie ce se afla la finalul cartii.
๐Ÿ’“ mascuta realizata acum cativa ani (dar nu am avut-o la indemana sa o arat ๐Ÿ˜ณ).
๐Ÿ’“ sugestia de a realiza filmulete despre cum putem realiza lucruri utile, functionale (nu doar dragute) din lucrurile pe care le avem la indemana; Mirakuru - mascota mea de la Provocari Verzi.


๐Ÿ’™๐Ÿ’—๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ
๐Ÿ” Note si alte informatii din culisele anului 2018, luna august:
๐Ÿ”“ despre aparat / filmari.
๐Ÿ”“ Desi inainte sa incep filmarea recapitulez despre ce am povestit in saptamana care tocmai se sfarseste si ma asigur ca am la indemana toate lucrurile despre care urmeaza sa vorbesc ( nu-mi iese chiar mereu acest sport.. hehe ๐Ÿ˜“), nu am un discurs scris dinainte si totul este spontan. La sfarsitul episodului cincisprezece, proiectul verde-portocaliu m-a inspirat in ultimul moment sa va impartasesc bucuria pe care ne-o facuse cu o zi in urma micul H ๐Ÿ‘ถ.
๐Ÿ”“ Episodul saisprezece a depasit cu mult in lungime toate filmarile pe care le-am realizat pana la acel moment pentru Copilarim. Profitand de faptul ca mi-am activat contul de youtube luni, cand am realizat unboxingul, acum nu mai am limita de durata impusa la filmari, asa ca am sarbatorit cu 22:15 minute. ๐Ÿ˜‚ Tot in acest episod, oglindite in unul dintre single-urile prezentate se vad jucariile lui Dodo, agatate la locul lor, de manerele dulapiorului meu ๐Ÿฉ.
๐Ÿ”“ Si iata un alt episod [ numarul 17 pe tricou] la care am avut de inregistrat de mai multe ori - mereu se intampla cate ceva care imi strica toata filmarea. Am uitat sa golesc telefonul si habar nu aveam cat spatiu am disponibil (ba arata 9 minute, pa 16...) si la final aproape ca ramasesem fara baterie.
๐Ÿ”“ Ahhh cat am putut sa ma amuz de ideea de la inceputul episodului 18!!! ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ - cea cu 'ultimul episod din TpT.... din vara aceasta ๐Ÿ˜„'. De asemenea am reusit performanta sa nu opresc aceasta filmare ci sa o las pe pauza si de aceea la final apare imaginea teaser din unboxing-ul realizat lui ๐Ÿ˜Ž - da I'm a genie... (in a bottle) ๐Ÿ˜‘.
๐Ÿ”“ Durata clipurilor 15-22 de minute.
 ๐Ÿ’™๐Ÿ’—๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ

๐Ÿ”Ž   Toate episoadele din Timp pentru Tine, pot fi gasite pe pagina:  ๐Ÿ’—Timp pentru Tine๐Ÿ’— sau pot fi urmarite pe canalul de youtube al proiectului Copilarim, in playlistul Timp pentru Tine

8 comments :

DIMI spunea... [Raspunde]

Hello dear Rux!
Wow!You where so busy in August with your channel!
The orange crocket bunny is adorable!
Have a lovely week! Hugs!
Dimi...

copilarim spunea... [Raspunde]

@DIMIyes, it was ! :)
I hope I will be able to go on with the filmed review of the articles published during the week :).

The rabbit is going to meet my nephew really soon. I can't wait. :P My grandma knitted the main parts, and I have crocheted and sewed the rest :P.


Thank you!! :)
Hugs :*

Diana spunea... [Raspunde]

O sa ajung sa (ma) repet: esti o forta! :)
Aceste trei episoade le-am vazut, deci la acest "capitol" nu am de recuperat - dar am la muuuulte altele! La cele cu Dodo tin mult de tot sa le parcurg. <3

Pupici cu drag! Spor in toate cele! :)

CARMEN spunea... [Raspunde]

esti din ce in ce mai ordonata, postarile tale sunt frumos stucturate, pregatite cu multa profesionalitate! Felicitari, Rux draga!
Fie ca placerea cu care depui aceasta munca sa nu te paraseasca niciodata! pupici <3

Alex spunea... [Raspunde]

Ai un mare talent de a aduce veselie ascultatorilor tai, draga Rux. Sara a fost incantata sa vada papuselele pe care le-ai aratat. O s-o tin la curent cu fiecare postare a ta.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana forta fie cu mine... spune-i asta si coloanei mele ca ma tot trage in jos draga de ea... :)))!
Muuah!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN cu cat sunt inconjurata de mai mult haos, cu atat simt nevoia sa compensez mai mult aici :)))))
Sunt cuprinsa de "furia" (lol) ordinii. hahahahaha
Revenind insa la chestii serioase, de cand le-am ordonat asa gasesc mai usor despre ce am vorbit in fiecare episod ;P.

Iti multumesc pt urare. Ahhh asa sa fie :*!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Alex multumesc mult!! Ma bucur tare ca Sarei i-a placut!! <3
Imbratisari cu drag si multa bafta la scoala <3! Sa fie o experienta minunata !! :*

Trimiteศ›i un comentariu