duminică, 8 septembrie 2019

STD/SP Tema #02 Zana Verde Fluturas

Buna!
Bine v-am regasit cu tema numarul doi, de la Salvam Papusi / Save the Dolls. De data aceasta, pentru ca ne-am facut incalzirea, avem o provocare care are legatura cu prima si nu prea. Daca ati urmarit activitatea de pe Provocari Verzi de mai mult timp, atunci probabil o cunoasteti pe Zana Verde Fluturas. Acest personaj misterios, insotit de prietena ei, Steluta, a poposit in casa provocarilor noastre in 2017. A venit sa invete tehnici noi de lucru si era, inca de la bun inceput, foarte curioasa sa afle mai multe detalii despre traditiile noastre.



Voi ati mai vazut-o pe blog aici:

Mai jos va voi lasa pe scurt ce aveti de facut, in cazul in care veti dori sa va alaturati acestei provocari, cu mentiunea ca pentru mai multe detalii va trebui sa intrati pe site-ul unde organizam aceste provocari: Salvam Papusi // Save the Dolls #02 "Zana Verde Fluturas". Eu voi prezenta doar pe scurt, de fiecare data, si aici tema saptamanii.
Cerinte:
  • Creati folosind orice fel de material si tehnica o tinuta pentru o papusa salvata de voi - pentru a o transforma in Zana Verde Fluturas. 
  • Elemente de vestimentatie obligatorii:
    • voi veti decide ce tinuta va purta Zana Verde Fluturas - abia asteptam sa vedem cum v-o imaginati!
    Fiti atenti doar sa i se potriveasca papusii alese.
    Accesorii:
    • daca papusa salvata nu are par, ii puteti face o peruca cu par verde / un accesoriu pentru cap - de preferat intr-o nuanta de verde;
    • daca papusa are par un accesoriu verde;
    • un fluturas (poate fi o parte dintr-o bijuterie recuperata de voi, poate fi realizat din material etc.  important este sa se regaseasca in tinuta si sa se integreze in ea armonios).
  • Elemente de decor obligatorii: steluta.
Fotografia:
- aranjati papusa si steluta de asa maniera incat sa nu para aruncate pur si simplu.
- atentie (aici se va puncta partea estetica)
  1. la pozitia corpului papusii - sa nu aiba membrele strambe, sau in pozitii nefiresti
  2. la unghiul din care este realizata fotografia - sa nu para disproportionata.  

Inscriere:
Trimiteti fotografia cu creatia voastra pe adresa de mail provocariverzi[@]gmail[.]com pana sambata, 14 septembrie, ora 23:50 (Romania). Toate creatiile vor fi apoi publicate intr-o galerie atat pe site-ul Provocari Verzi, cat si intr-un folder dedicat, in Grupul Provocari Verzi

Va reamintim ca aveti posiblitatea de a recupera doar doua teme  fara a pierde punctul de timp, asa ca, pe cat posibil, incercati sa va incadrati in perioada de timp indicata. 
Ja ne! Pe curand!

2 comments :

Stef Rof spunea... [Raspunde]

Amigurimi <3 sunt de departe păpușile mele preferate, si nu mă pot abține cand văd una pe undeva, fără să nu-mi exprim entuziasmul..

Sunt barbat, dar asta e, Mr. Bean e de vină că la el am văzut pentru prima data, acum mulți ani, păpușa ursuleţ tricotată care mi-a plăcut foarte mult, și am crezut că a dispărut acest meșteșug de a face papusi tricotate :))

Felicitări pentru că faci niste papusi amigurimi atât de frumoase, Seară Plăcută vă Doresc !!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Stef Rof :D ma bucur mult ca iti plac - papusile nu sunt doar penntru copii si in niciun caz doar pentru fetite. :)

Mr Bean e tare haios :)). Am luat fir negru pentru ursulet si in curand va fi, in sfarsit, gata <3.

Iti multumesc mult. N-am mai facut de ceva vreme - dar planuiesc sa le acord din nou timp (dupa ce terminam cu pregatirile pentru iarna). :D

Si noi tie!!

ps: sper ca iti place si tema asta ;))

Trimiteți un comentariu