sâmbătă, 21 decembrie 2019

Calendar Advent 21 - Felicitarea Ratacita



Hei, Hei, Hei!
Pe cand cautam albumul cu felicitarea despre care va voi povesti maine, am dat peste acesta (stigher, ca multe altele, asteptandu-si cuminte randul). Ceva ma facea sa vreau sa il deschid... Abia cand am privit data cand a fost realizata poza, am realizat ce: 21 decembrie 2013. Adica exact acum 8 ani!
Am zis bine... hai ca scriu despre tine.
Povestea-i nu e lunga. Se facea ca pe vremea aceea, nu stiu cum de reuseam eu sa fac atatea (ba stiu, nu faceam multe altele, na, ca am zis-o, lol). Si de sarbatori, am trimis o multime de felicitari... ce obicei frumos. Sper ca in curand sa il pot reinvia.
Una dintre ele insa, trimisa si cu confirmare de primire (poate tocmai de aia) mi s-a intors acasa... cu tot cu cartea postala pe care o strecurasem in felicitare. Adica fix cea din fotografia de mai sus.
Eh, asta e toata povestea  pe ziua de azi - maine va voi arata o alta felicitare, foarte dragalasa, dar, de data aceasta, nu s-a intors la mine, ci a venit la mine. Si tare multa bucurie mi-a adus, zilele acestea.

Ja ne! Pe curand!!
(si mai jos pomelnicul de Calendar Advent :D)


🎄

Ziua 21 in Calendarele Advent 2010-2020 💗:
 
Linkuri directe:
🎄  #21. Mitene cu fulg
🎄  #21. Abba - Head Over Heels //  Natalia Oreiro - Que Si, Que Si
🎄  Calendar Advent 21 - Felicitarea Ratacita 
 

🎄🎄
 
Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
- Colectia de Colinde pe Copilarim
- Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna

🎄🎄🎄

_____________
Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.

2 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

E tare frumoasa felicitarea! Sper sa gasesti, din nou, timp pentru astfel de frumuseti.

Anul acesta, de Craciun si Anul Nou, nu am mai cumparat felicitari pentru a trimite. Am trimis de Pasti si niciuna n-a ajuns la destinatie. :( Culmea este ca la noi au sosit cele trimise de prieteni!

Pupici!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana Cine stie cine face colectie.. :).
Mie mi s-a intamplat de cateva ori sa nu imi ajunga felicitarea... dar cel mai nasol a fost cand nu mi-a ajuns un pachetel. Partea buna e ca am putut face din nou mitenele respective si sa le retrimit.
Iar acum cu nebunia asta.. mi-a pierit si cel mai elementar chef. Dar poate la anul... :D.

Pup

Trimiteți un comentariu