duminică, 5 decembrie 2021

Calendarul Advent 2021 - Ziua 05. Bradutul Auriu (premiu)

 

Buna!
Una dintre dorintele mele mititele (dar care stie sa se tina ca scaiul de om) a fost sa impodobim si bradul anului 2021 - Impodobim (si) Bradul anului trecut? XII - . Deja am mai mentionat ca acest calendar este realizat pe baza notitelor si programarii facute in 2021, dar publicarea si finalizarea articolelor a avut loc in 2022, odata cu adventul din 2022, desdigur.
Prima decoratiune din setul pe care l-am pregatit cu drag ca premiu, ati putut sa o vedeti deja, aici: Calendarul Advent 2021 -  Ziua 02. Impodobim Bradul - Bradutul Verde (premiu)
Desigur, aceasta este cea de-a doua. Am pastrat ideea, am schimbat cromatica si am facut putin mai maricel acest bradut.







Ce nu v-am povestit inca cu ocazia prezentarii primului bradut, a fost ca, spre marea mea bucurie, acest proiect a implicat o colaborare - cu Mami. Mai precis, i-am aratat variantele de margelute pe care le aveam si ne-am sfatuit care s-ar potrivi mai bine :D. M-am bucurat foarte mult.

Din culisele realizarii premiilor (acestea au fost realizate in 2022, din acelasi motiv pentru care nu am putut publica nici Adventul in 2021), iata o fotografie surprinsa in timpul lucrului :



Pe curand!!
(si, desigur, mai jos pomelnicul de Calendar Advent :D)

🌲

Ziua 05 in Calendarele Advent 2010-2021 💗:

 
 
🎄🎄
 

Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
Colectia de Colinde pe Copilarim
Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna

🎄🎄🎄
 
Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.
 

2 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

Pana a terminat Rux bradutii Rukkusu s-a jucat cu clopul: un verde, unul auriu. 😊
Bradutul auriu n-are cum fi altfel decat tot frumos! E fratele mai mare al celui verde, crosetati de aceeasi "mamica". ❤

Imi place tare mult cum lucrezi, din cand in cand, alaturi de Mami a ta (sau ea alaturi de tine) 😊 ❤
Pupici! ❤

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana hihi - ai vazut? I-ar sta bine in postura de elf :))).
Ma bucur mult ca iti place si iti multuesc :)

Este bine cand o mai am si pentru mine. :)) Cand eram Mica abia asteptam sa ne uitam la un diafilm, sau la diapozitive, sau sa imi citeasca din Pif-uri... :D Nu mai zic cat de fercita eram daca imi desena (odata mi-a facut si Tati un desen).

Pupici cu drag :*

Trimiteți un comentariu