vineri, 3 mai 2013

Bentita Flower Power - tutorial-

Buna:)

Pe vremea cand era pletos [adica inaintea zilei de marti cand am stat pana la 4 a.m. sa tundem claia dupa ce am zarit cu oroare o capusa... atasata de un snurulet cret de pe cap] Dodo a fost convocat la o mini sedinta foto care a incununat un succes rasunator - incheierea victorioasa a unui tutorial pe care il puteti citi astazi in Revista Atelierul: Tutorial: “Bentiţă Flower Power”  .

Partea asta cu creaturile vampiroase absolut ... perfide, pentru noi e ceva nou. Stau si ma intreb de unde au aparut frate? De cand il avem noi pe Do, din 2002... abia de vreo 4 ani au aparut creaturile astea imposibile. Pana atunci ne plimbam voiosi prin iarba nevoie mare si nu aveam vreo neplacere.

In alta ordine de idei... am citit acum cateva zile aboslut intamplator ca una dintre cauze ar fi incalzirea globala ... si ma gandesc oare sa fie o legatura cu puzderia de masinarii enorme de aer conditionat care au aparut [ fara coincidenta] exact in aceeasi perioada? Hmm? La fel si teii.. de vreo 4-5 ani au un miros extrem de puternic si deranjant. Oare sa fie si din cauza poluarii si lipsei de apa [intrebare retorica]? Si in ultimul rand... parfum - detergent - balsam etc... se pare ca atrag creaturile gen capuse / tantari etc... Interesanta ipoteza!

Ei... ma bucur ca am reusit sa schimbam [a se citi sa va scriu] doua vorbe, sa va arat una dintre creatiile mele recente [ pe care o ador:D].... si sa va arat moaca lui Dodo flower power. Cat de curand poze si cu "tunsu felegunsu"... sa vedeti ce ochi minunati!! :P

4 comments :

Micaela Gh spunea... [Raspunde]

Foarte draguta bentita !!!!!!!!!!! :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Micaela gh si mie imi e tare draga:D. dar lui Dodo ii statea asa haios ca nu m-am putut abtine sa nu ii fac poza:))

DulceaMeAcasa spunea... [Raspunde]

Superba! Ii mai trebuie un costumas :P...asortat :P

copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasa E al meu Oana:P!! Si il pot purta si pe post de cordon:P.

Trimiteți un comentariu