duminică, 29 octombrie 2017

Paturica numarul 7 (in lucru)

Buna!
Ce mai faceti? 😊 Eu am mai reparat din articolele de pe blog. Le-am luat cronologic, asa ca, daca aveti vreun articol pe care ati dori sa il cititi / recititi acum sau in perioada imediat urmatoare dati-mi un mail si ii acord prioritate. 👌
Petecul tricotat mai sus face parte din paturica sapte si a fost lucrat la inceputul lunii martie. Paturica a mai avut ceva de asteptat pana s-a finalizat cea cu numarul sase (despre care aveti info mai jos), dar Buni a vrut sa incerce noul fir si sa vada cum se aseaza degrade-ul. Mie mi-a placut foarte mult proiectul. Ambele paturici au avut de asteptat pana sa le inchei eu, dar iata ca nu a trecut anul chiar fara handmade. Si mai am cateva proiecte despre care sa va povestesc 😋.

Puteti citi despre paturica numarul sase aici:  Fire Rosa "Batik" si o noua paturica si aici: Paturica numarul 6 (in lucru) . Si despre colectia de paturici tricotate aici:  Paturici Tricotate .
Voi ce mai lucrati? Vreo paturica la orizont? :) Mi-ar placea tare mult sa vad ce lucrusoare frumoase mai faceti. Puteti inscrie proiectele voastre in colectia de mai jos pana pe 29 noiemrbie (15:00).
Sa facem un mic mozaic de paturici!!
 
 



 
Pe curand!!

4 comments :

ghemulet spunea... [Raspunde]

Cat de frumos se asaza culorile.Nu am incercat sa lucrez cu degrade dar sunt tare tentata cand vad cat de frumos iese..
Buni cea harnica..cand oare o sa te ajung din urma?
Va imbratisez cu drag!

copilarim spunea... [Raspunde]

@ghemulet nu stiu ca mi-e si frica sa mai vin cu vreun fir .... desi imi tot zice ca tare ar mai lucra ceva.. deci trebuie sa ma pregatesc. Nu ii fac fata :)))).
Ah da - e un exemplu pentru noi cele mai mici :).

Si eu vreau sa fac curcubeu de bucurie cum ai lucrat tuuu :D!!

Diana spunea... [Raspunde]

Oooo! Pricepute mai sunteti! :) Mie-mi fug firele de numa'-numa' cu andrelele! (cu croseta nu stiu sa fac nici "lantisor") :) Cu rama pentru tesut ma descurc mai usor. :)
Spor!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana culmea e ca eu am invatat intai cu andrelele (care erau marea mea iubire). croseta le-a detronat pentru ca si mie imi aluneca andrelele din mana si spre deosebire de croseta unde se remediaza ceva mai repede, la andrea cand pica de pe ea si se destrama... apoi trebuie luat cam de la capat :)))))
Am tesut si eu cand faceam sezatoare la scoala. Era frumos pe vremuri - cu lucru manual, traditii etc.

Trimiteți un comentariu