luni, 26 noiembrie 2018

The Corrs - Would You Be Happier?


Buna!!
Ieri trebuia sa ne vedem cu episodul 31 din TPT, stiu - la finalul articolului v-am povestit ce s-a intamplat. Azi aveam planificat sa fac un unboxing al lui Suprise Santa - dar, stiti voi cum este cu ce ne propunem si ce reusim sa facem. Norocul meu ca Santa e de treaba si nu se supara (sper 😳).
Asa ca m-am uitat  pe desfasurator, l-am invartit si sucit si am realizat ca mai sunt doar cinci zile (cu aceasta) din noiembrie.... 😱 - cand a trecut toamnaaaaa? Asa ca am apasat frana, v-am pregatit o piesa despre care am mentionat lunea trecuta intr-un comentariu (ce facea referire la moda clipurilor dupa „reteta de succes”) si inainte sa va spun doua vorbe despre ea, mai mentionez doar ca am adaugat azi si citatul saptamanal (care mi se pare mie ca se potriveste si cu piesa) - il gasiti ceva mai jos.
Piesa pe care am ales-o astazi vine din 2001, cand a aparut pe The Best of The Corrs . Imi amintesc cu drag acea perioada a casetelor (apropo, se afla pe B-side... haha noi dinozaurii stim despre ce este vorba, daca nu stiti, just google it!) si a cantarilor alaturi de draga mea prietena si colega Alina (na ca ma laud). In fine, eu faceam un backing lamentabil, dar Ally m-a sustinut mereu si ajunsesem sa lalai destul de bine, fara sa-mi tremure vocea chiar ca o piftie, in timp ce marsaluiam spre casa „fredonand”.



Clipul este, desigur, o parodie fina si foarte amuzanta a „retetelor de succes”. Sper sa va placa si voua si... sa va placa si versurile.

Versuri (via):
Woo

Did you ever wonder where the story ends, and how it all began,
I do (I do, I do, I do, I do)
Did you ever dream you were the movie star with popcorn in your hand,
I did (I did, I did, I did)
Do you ever think you're someone else inside,
when no one understands you are (you are)
And wanna disappear inside a dream but never wanna wake, wake uuuuuup
Then you stumble on tomorrow, and trip over today

[Chorus]
Would you be happier if you were someone together
Would the sun shine brighter if you played a bigger part
Would you be wonderful if it wasn't for the weather
You're gonna be just fine (gonna be just fine)

Are you not afraid to tell your story now,
when everyone is done it's too late (too late, too late)
Was everything you've ever said or done not the way you planned,
mistaaaake
So you promised that tomorrow, be different than today

[Chorus]
Would you be happier if you were someone together
Would the sun shine brighter if you played a bigger part
Would you be wonderful if it wasn't for the weather
You're gonna be just fine
I think you're gonna be just fine
You're gonna be just fine
So don't worry baby

You're racing for tomorrow, not finished with today

Would you be happier if you were someone together
Would the sun shine brighter if you played a bigger part
Would you be wonderful if it wasn't for the weather
I think you're gonna be just fine

Would we be happier if we were someone together
Would the sun shine brighter if we played a bigger part
Would we be wonderful if it wasn't for the weather
I think we're gonna be just fine
I think you're gonna be just fine

Don't worry baby
Gonna be just fine
Don't worry honey
Gonna be just fine
Don't worry baby
Gonna be just fiiiiine

🌈💙💗💚💛💜🌈


 💕 De azi, pentru vineri, cand celebram prietenia cu provocarea muzicala, alaturi de Carmen. 💕
 

💕

Tot pentru astazi, am ales un fragment din versetul cu numarul 10, din cartea "Esti ceea ce gandesti. Principii taoiste pentru zilele noastre", scrisa de Dr. Wayne D. Dyer.:
„Porti cu tine un suflet si un trup;
si incerci sa traiesti in unitate,
dar poti reusi sa nu faci distinctii si separari? (...)”

....pe care il voi inscrie in tabelul gazduit de Zina pe minunatul blog cu Povestiri pe scurt, in Serialul ”Citate favorite”.

Este foarte probabil ca in perioada urmatoare, in luna decembrie, sa pun pe pauza serialul cu citate din aceasta carte si sa le reiau de indata ce voi reveni cu episoadele din Timp pentru Tine! Daaaaa - ne intalnim vineri cu ultimul episod din aceasta toamna (pentru ca ieri am filmat fara sa inregistrez, si abia cand s-a incarcat bateria la telefon, am vazut, cand ma pregateam sa il incarc pe net.  Adica azi. 😶).
Ma gandesc ca este si un semn. Pentru ca oricum s-ar aglomeraprea  mult perioada urmatoare si cu dragul nostru Calendar Advent.  

Daca va este totusi dor de mine voi incerca sa mai și filmez din cand in cand! Eh, va e dor, va e dor? Kouki zice sa spuneti ca da, vrea  sa il vedeti cum isi face somnul de frumusete in platou! Ce? nu asta trebuia sa zic? Ah.. cum devastezi tu platoul facand jucariile sa zboare in aer? Ca un baietel mic si dragalas, scuze, ca un tanar bine si antrenat ce esti? Ce sa sterg? Nu sterg nimic Kouki!! 😊😋😅😂

🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄

PS: Nu uitati!!

🎄11 noiembrie - 11 decembrie (11:11) 2018 - Impodobim Bradul IX🎄

16 comments :

DIMI spunea... [Raspunde]

Hello dear Rux!
Such a lovely song! So cheerful and what a great group!
Thank you for sharing! Have a lovely day and a happy week! Hugs!
Dimi...

Diana spunea... [Raspunde]

E fain cantecul! Trupa "The Corss" imi este cunoscuta, dar n-o pot "localiza" in timp (in timpul meu). :)
Daaa! Era casetelor audio! Inca le mai am - am si un casetofon pe undeva (nu stiu sigur daca mai functioneaza). :)
"Sufletul e sultanul trupului", spune un proverb turcesc. Poate din aceasta cauza cam facem distinctii?! :) Trupul nu asculta ce-i spune sultanul?! :)
Tanarul tau energic e liber la jucarii si, probabil, vrea sa ai mai mult timp pentru el. :)
Iti doresc spor in tot ceea ce faci! Pupici cu drag! <3
P.S. Mintea seaca de idei imi este, dar ma gandesc si la darul verde si la impodobitul bradului. :)

coco spunea... [Raspunde]

da, cred ca vom fi cam ocupate de aici incolo, insa sunt convinsa ca vei pune numai lucruri frumoase, daca as putea vizita zilnic blogurile care imi plac... dar nu se poate din pacate!

Zina spunea... [Raspunde]

Dar cine poate să nu facă distincții și separări?... Cred ca nimeni!

Zi frumoasă, dragă Rux!

Stef Rof spunea... [Raspunde]

Eeee, perioada casetelor, mi-a plăcut, mai puțin atunci când se rupea banda :))) dar noi băieții le reparam, stiu că la un moment dat aveam o geantă plină cu mecanisme de casetofon și tot schimbam și reparam la ele, îmi plăcea să-mi vâr mâna prin ele, ce timp fain, ce vremuri !!! Da și vrem să te vedem și pe yt, si pe koki, binențeles, cum aruncă jucăriile-n aer :)) Mi-a plăcut și piesa muzicală în special versurile și muzica.. O Zi Superbã îți Doresc !!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@DIMI i am so happy you like the song! :) It brings me back so many memories :).
I wish you a wonderful creative week as well. hugs :*!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana haha, eu cu localizarile stau „relativ”. Uneori si Love story imi pareca a aparut acum cativa ani... Acum cativa ani a aparut, doar ca ceva mai multi. Haha.
Si eu am casetofon cu cdplayer (care merge relativ) si pe bunul meu telefunken... pe careva trebui sa incerc sa il pun in functiune - ultima data tusea, poate i-a trecut intre timp :)))

Pai cred ca trupul asculta cam tot ce-i zice sufletul ca nu prea are incotro. Ne programam singuri. Suntem zbuciumati si facem valuri? Mai devreme sau mai tarziu asta se va vedea la nivel de trup. Haha!

Daaa.. tanarul meu e un scump si le cam doarme. Acum. Si eu vreau mai ult timp sa ne si jucam.. ca asa suntem nedespartiti. Eu scriu el e lipit de mine, eu ma misc, se misca si el... si tot asa :)).

Iti multumesc mult de tot :* Spor de ore :))) in plus..
Eu am o multime de idei si timp ioc... cum facem? :) donez idei, primesc la schimb timp. (dar cine mai are timp de dat? :))) )
Pupici cu draaaag :*
ps: ofer idei cu drag si fara sa astept ceva in schimb (ma rog, daca se lasa cu bucurie, nu ma supar :P)

copilarim spunea... [Raspunde]

@coco la asta ma gandeam si eu... apoi mi-am zis...mereu perioada asta e atat de plina de ce „trebuie„ sa facem, ca ne trezim ca e Ajunul, suntem obositi si apoi a si trecut Craciunul. Pf....
Voi incerca si in anul acesta sa fac o mica schimbare. Pe blog cel puutin, in calendarul advent, in fiecare zi, sa deschidem cate o ferestruica spre o bucurie.
Pupici cu drag ;*

copilarim spunea... [Raspunde]

@Zina ... sau putem si uneori nici nu realizam ca facem acest lucru.

Eu stiu sigur ca pot. Imi amintesc clar ca atunci cand eram mica gaseam foarte ciudata aceasta indeletnicire oomeneasca de a face distinctii si separari...

Si cred ca nu sunt singura :D ;)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Rof Power Brickets ah si eu stiu sa repar caseteeeeee!!! Cand eram foarte mica (si cand spun foarte mica, chiar spun foarte mica - ceva in jurul varstei de 2 ani) l-am vazut pe Tati reparand casete.. Cum desfacea suruburile, si apoi cum lipea banda... tot tacamul. Peste ani (multi) cand s-a rupt o caseta (de fapt a cedat lipiciul si a trebuit sa il schimb) am pus in aplicarece vazusem atunci si a iesit perfect. hahaaaa ce bucurie pe capul meu. LOL
Ma bucurca ti-a placut piesa - acesta este unul dintre exemplele despre care am pomenit saptamana trecuta (parodiile cu clipurile „reteta„ - cu masini scumpe, tipe imbracate sumar si alte prostii de gen). The Corrs este o formatie de familie. Cei 4 sunt frati si fiecare candta la cel putin un instrument muzical.
O saptamana minunata si din partea noastra, zice Kouki exersand de data asta somnul de frumusete. :)))

Mirela spunea... [Raspunde]

„Porti cu tine un suflet si un trup;
si incerci sa traiesti in unitate,
dar poti reusi sa nu faci distinctii si separări? (...)”
Dragă Rux, citatele tale pun lumea pe gânduri și bine fac! Nu poți separa sufletul de trup și știi ce-am observat? Că sufletul are o greutate mult mai mare decât tindem să-i atribuim noi. Și nu vine întreg odată cu trupul, doar parțial. Uite, dacă merg în vacanță, în 10 zile abia mă obișnuiesc cu fluidele noului loc. Mirosuri, aer, apă, locul în sine. Și, gata, venim acasă. Sufletul rămâne încă un pic, că-i place acolo, dar se reîntregește imediat ce sosim acasă. Sper să nu mă înțelegi greșit! :)
O săptămână frumoasă! :)

daurel spunea... [Raspunde]

Nu stiu cat se poate generaliza, dar eu cred că se pot separa.
Există si expresii in acest sens:"nu mă văd in situatia...", 'parcă mă văd..."
Toate cele bune!

CARMEN spunea... [Raspunde]

interesant citat. cazi imediat pe ganduri si incepi o scurta autoanaliza 😅
Dragul de Kouki, ce imi place ca s-a integrat asa repede in programul tau. Este un scump. Si tare harnic 👍 cu siguranta, anul acesta vei reusi sa realizezi de doua ori mai multe ornamente pentru brad 😇 Abia astept sa le vad!
pupici si imbratisari, de la mine si Leo. O zi faina!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mirela :* am observat, da! Si mie mi se intampla :)
Sau atunci cand lucrez, cand creez ceva, o parte de suflet se prinde in acea creatie...
Ma bucur mult ca iti place citatele din versete - in general este o carte foarte interesanta si cumva linistitoare.
Pupici cu drag :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@daurel Aici am putea spune ca "totul este relativ" nu? :)

Probabil ca in aceasta lipsa a armoniei, in separare sta si faptul ca uneori ne simtim cumva "rupti".. sau "impartiti"

O saptamana minunata!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN cam asta e ideea la carte :D. La fiecare verset este si cate o tema :).

E mult prea bun si cuminte dragutul. Am avut vreo 2 saptamani in care efectiv nu am mai putut eu duce ritmul... sper din decembrie sa ma pot programa mai bine si sa am si timp pentru mine :))).

Hoho!! Ma tare indoiesc sa am timp de mare lucru. Dar mi-as dori ca in fiecare zi sa pot face cate "ceva". ( nu neaparat pentru brad).
Pupici si de la noi (K aredeja o hainita verde, Buni a terminat lucrul la cea turcoaz inchis - trebuie sa o prind) si acum ii face una rosie <3.
Ma latra cand vreau sa il imrac.. daca l-ai vedea lesini de ras. Dar mai ales acum la -2 -3 .. sau si mai putin grade pe la 10 dimineata ... e nevoie.
Pupici cu draaaag si de la noi pentru voi <3 <3!!!

Trimiteți un comentariu