vineri, 30 noiembrie 2018

TpT - Episodul 31


Hei.... azi am filmat în sfârșit și cel de-al 55-lea filmulet incarcat pe youtube. Nu-mi vine sa cred! 😳

Cand am lucrat la Bucuresti, timp de vreo doua saptamani, la inceput, am avut un calculator care a mers pe safe mode. Era ceva de nedorit si neimaginat si foarte obositor. De atunci, de cate ori am perioade cu mare nevoie de odihna si refacere a reurselor energetice secatuite (lol), folosesc expresia „sunt pe safe mode”. Am senzatia ca mi-ar trebui cam o saptamana libera, sa nu am NIMIC de facut, pur si simplu sa lenevesc. Doar ca, desi mi-am acordat (in weekend-ul trecut, de exemplu) luxul de a face o mica ”pauză” (vorba vine) domnul Brain nu a putut sa faca si el acelasi lucru.. No, no!! Il inteleg si pe el acum ca, atunci cand eram pe cale sa atipesc, s-au trezit toti prin bloc sa faca mutari.
Dar sa nu mai bat campii. Saptamana trecuta  si-ncă un pic din aceasta, m-am tinut de povesti, penduland de la Clara la Mihai si tot asa. Obositoare treaba! Dar, daca le-ati citit si v-au placut eu ma bucur si va multumesc!! Gata - oficial am trecut linia de finis si am mai dus inca o editie pana la final. Era sa scriu la bun sfarsit, dar nu stiu cat de bun o fi. Probabil si ultima de toamna. Poate („poate„) va mai stresez un pic in primavara, daca imi mai vine vreo idee.

Am „lalait” de vreo trei ori (luni, vineri și luni din nou) - adica am povestit despre muzica. Si nu am uitat nici de ziua lui Dodo. Care va fi mereu pe 21 noiembrie. Chiar daca!
Kouki a fost cel mai intelegator dintre toti (mai ales ca, pentru ca a plouat, am redus la doua numarul de plimbari pe zi, dar ne revenim noi cat de curand 😴😪).
Va pup cu drag! (🔋charging.....)


💙💗💚💛💜

Si, uite asa, am ajuns la cel de-al treizeci si unulea episod din Timp pentru Tine:


Link-urile catre articolele despre care am vorbit in filmulete:
Ca tot am adus vorba un pic mai sus de pagina cu sarbatori, astazi e Sfantul Andrei! Ati pus grau?  😎
Pe curand !!!
💜💛💚💗💙

PS: Lista completa a episoadelor o gasiti in meniul de sus, pe pagina - 💗Timp pentru Tine💗
Nu uitati ca va puteti abona la canalul de youtube Copilarim😊 (si puteti alege sa primiti notificari ori de cate ori voi incarca un filmulet nou ).
Imi puteti lasa intr-un comentariu aici, pe youtube sau pe adresa de mail a proiectului, parerile voastre, sugestii si propuneri referitoare la subiectele despre care v-ar placea sa povestesc - poate aveti articole sau rubrici preferate pe blog, de exemplu 😁.


🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄

PS: Nu uitati de concurs! Maine intram in linie dreaptă, gata... toamna. Incepe iarna și ne vom mai revedea cu TpT candva de, sau dupa Craciun! De mine nu scapati insa - pentru ca ... nu se poate iarna fara Calendar Advent!!


🎄11 noiembrie - 11 decembrie (11:11) 2018 - Impodobim Bradul IX🎄

0 comments :

Trimiteți un comentariu