miercuri, 7 iulie 2010

Ramrod aka Bismarck

Republicat: Acest articol a aparut in data de 7 aprilie 2008, la ora 23:45 in cadrul proiectului desenelecopilariei.blogspot.com.Modificari- nu exista.
Autor: baby.rux, publicat de baby.rux.


Daca este ziua robotilor.. atunci nu pot sa las sa treaca ziua fara sa pun macar cateva poze cu cel mai frumos si destept (offff) robot: RAMROD. Da.. da, stiu ca multi nu veti fi de acord cu mine.. dar, e PERFECT!!! Cel putin pentru mine.
Pe scurt, Ramrod, sau Bismarck(in varianta initiala) a aparut in aceeasi perioada cu Voltron (octombrie 1984, daca datale sunt corecte Voltron e mai mare cu doar 4 zile, cel putin in ceea ce priveste difuzarea tv) - deci Rha, sunteti de-o varsta.
Despre Ramrod pot sa va spun ca este o unitate de lupta, construita de April Eagle, este o masinarie miraculoasa menita sa apare omenirea de "outrideri". Aceasta masinarie se transforma in robot atunci cand serifii stelari trebuie sa lupte cu o unitate renegade (robotii outriderilor). Si aici... e memorabil momentul si finalul in stil cowboy: "Head 'em up, move 'em out. Power stride and ready to ride!"
Am sa ma opresc deocamdata aici cu povestitul, pentru ca vreau sa va povestesc mult mai multe pe parcurs, intr- o serie de posturi dedicata serialului meu preferat cu roboti (din punctul meu de vedere cel mai frumos realizat, :D): Saber Rider and the Star Sheriffs (sau Sei Jūshi Bismarck)!! Nu inchei insa fara sa va las transformarea lui Ramrod, o poza ca sa il vedeti ce frumos este si 2 poze cu robotul jucarie -Bismarck!

Ramrod
RamrodRamrod

0 comments :

Trimiteți un comentariu