sâmbătă, 24 iulie 2010

Tom & Jerry - Neapolitan Mouse

Republicat: Acest articol a aparut in data de 24 mai 2008, la 12:00 in cadrul proiectului desenelecopilariei.blogspot.com.
Modificari - video via: youtube .
Autor: baby.rux, publicat de baby.rux.


Neapolitan Mouse este al 86lea din 114 desene avandu-i protagonisti pe Tom si Jerry realizate de: William Hanna si Joseph Barbera si produse de Fred Quimby
Trivia: Desi realizat in 1954, desenul a aparut abia pe la sfarsitul lui 1954. Este unul dintre putinele desene in care cei doi protagonisti sunt prieteni aproape pe intreg parcursul povestii.
Animatia: Ed Barge, Irven Spence, Ray Patterson si Kenneth Muse
Backgrounds: John Didrik Johnsen
Muzica: Scott Bradley
Rezumat: Cei doi poposesc in Italia, unde bineinteles incep sa se fugareasca. Un soarece italian il apara pe Jerry explicand ca nu suporta ca cineva mai mare sa se lege de cineva mai mic, lucru perfect probat in momentul in care il scapa si pe Tom din ghiarele unui catel italian. dandu-si seama cine sunt Tom si Jerry si fiind un mare fan al acestora, soarecele napolitan ii plimba prin zona si ii trateaza cu specialitatile locului. Atunci cand catelul impreuna cu alti doi dulai ii urmaresc cei trei scapa cu ajutorul unor roti mari de branza.



Tom & Jerry - Neapolitan Mouse

0 comments :

Trimiteți un comentariu