duminică, 29 august 2010

Tom & Jerry - Down Beat Bear

Republicat: Acest articol a aparut in data de 29 iunie 2008, la 12:00 in cadrul proiectului desenelecopilariei.blogspot.com.
Modificari - video
Autor: baby.rux, publicat de baby.rux.


Down Beat Bear a aparut in 1956 si este un desen realizat si produs de William Hanna si Joseph Barbera.
Animatia: Kenneth Muse, Ed Barge, Irven Spence si Lewis Marshall
Muzica: Scott Bradley
Rezumat:
Jerry se aseaza confortabil intr-un aparat radio si porneste muzica. Ajuns acasa Tom se aseaza si el confortabil in fotoliu si inchide muzica pentru a putea citi ziarul in voie. In timp ce soricelul da drumul la muzica, motanul o opreste si tot asa pana cand o programul muzical se intrerupe si o voce ii anunta ca un urs dansator a disparut si este cautat. Ursul era antrenat ca sa danseze cand aude muzica si era inofensiv .Se oferea bineinteles recompensa.
Apare si ursul, in pasi de dans, pe strada. El zareste lumina aprinsa si se indreapta spre casa... ati ghicit spre casa in care stau Tom si Jerry. Se serveste cu un mar si o banana. Intre timp Tom il observa si vrea sa sune la politiei (sa isi ia recompensa nu?). Tocmai atunci Jerry descopera de ce nu mai mergea radioul si ... il baga in priza. Se aude muzica si ursul il ia la dans pe Tom. Dupa ce schimba mai multe "surse" de muzica si se anunta la radio ca recompensa s-a dublat, Tom ajunge sa isi petreaca urmatoarele 6 ore dansand cu ursul.. de ce? O sa aflati urmarind desenul :z . Si nu uitati sa dansati si voi!!! :)

Tom & Jerry -Down Beat Bear

0 comments :

Trimiteți un comentariu