sâmbătă, 28 august 2010

Tom & Jerry - That's My Mommy

Republicat: Acest articol a aparut in data de 28 iunie 2008, la 12:00 in cadrul proiectului desenelecopilariei.blogspot.com.
Modificari - video
Autor: baby.rux, publicat de baby.rux.


That's My Mommy este primul desen regizat si produs de William Hanna si Joseph Barbera, dupa ce producatorul Fred Quimby s-a pensionat.
Animatia: Kenneth Muse, Ed Barge, Irven Spence si Lewis Marshall
Muzica: Scott Bradley
Trivia: A aparut in 19 noiembrie 1955, in format CinemaScope (un fel de Widescreen).
In desen apare ratoiul Quacker, pe care l-ati mai vazut in Happy Go Ducky si Just Ducky .
Rezumat:
V-ati gandit vreodata ca Tom ar putea fi mama unui ratoi?.. Chiar, v-ati gandit? Ei bine, iata ca in lumea desenelor animate acest lucru este posibil.
Pe cand era inca un ou, Quacker se rostogoleste din cuibul sau pana la Tom, iar cand iese din nou il considera pe acesta a fi ..mama.
Daca la inceput motanul il vede ca pe un fel de mancare foarte fraged si gustos, incercand pe rand diverse retete, pana la sfarsitul desenului acest lucru se schimba. Oricum, pana sa se razgandeasca in ceea ce-l priveste pe micutul Quacker, Tom ii da batai de cap lui Jerry care tot incearca sa il salveze pe ratoi. Credeti ca acesta apreciaza gestul soricelului? Din contra!! Dar va lasa sa urmariti desenul si sa descoperiti singurei.. daca chiar este posibil ca Tom sa devina mama de ratoi. :z

Tom & Jerry -That's My Mommy
 


0 comments :

Trimiteți un comentariu