luni, 3 decembrie 2012

C.A. 03 "In dar, de la Artadar"

Buna!:) Anul acesta trebuie ca am fost foarte cuminte! Am primit in dar pentru casuta papusilor si bradut niste minunatii!! Iar telefonul meu este un dulce declarat.:D. Supriza minunata a venit de la un artist pe care eu il admir de la bun inceput, de cand am intrat in frumoasa lume a Clubului designerilor de bijuterii: Teodora Irimia - Artadar.
Si sa va povestesc despre comorile mele: Galetusa buclucasa si tare tare frumoasa pe care o puteti vedea aici intre suratele ei a ajuns la mine si abia astept sa o pun in bradut. Este ca o bijuterie:). Si nu a venit singura, ci insotita de un globulet adorabil cu Mos Craciun si.. si ... de o feliuta de tort tare tare bun (cu lingurita si fructe) siiiii de tablouri in miniatura (reproduceri dupa tablourile minunate ale Teodorei) pentru casuta papusilor ().
Si sunt minunate toate (da stiu .. ca scriu ca un copil dar sunt atat de entuziasmata :D). Ii multumesc mult de tot!!:)
Mi-a facut Rha pozele (nu mai stiu de ce nu am putut iesi atunci eu pe balcon:D - saptamana trecuta a fost extrem de plina... ceva de genul: trezit lucru somn putin si de la capat.. cu pauzele de rigoare). Si vreau sa impart bucuria mea cu voi!
Multumesc mult Teodora!! Le iubesc pe toate -sunt superbe si minunate, ca tine:)! Voi avea mare grija de ele!

cea mai dulce bijuterie !

galetusa mea pentru pom

globuletul :D

tablourile minunate pentru casuta! ()
Va doresc o saptamana minunata! Daruiti in fiecare zi un zambet, o vorba buna, speranta cuiva, o imbratisare, o strangere de mana! Si nu uitati ca pe 6 este Sfantul Nicolae si vine Mosul cel drag si la noi - pentru ca doar impodobim bradutul impreuna:)!

4 comments :

AlinaS. spunea... [Raspunde]

Deci la tine s-a dus Mosul. Sau l-ai rapit!?
Sa te bucuri din plin de daruri!

copilarim spunea... [Raspunde]

:D sau am fost foarte foatre cuminte! lool:)
iti multumesc:)

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

ce daruri minunate si dragi ai primit Rux, draga!

copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasa :D

Trimiteți un comentariu