joi, 20 decembrie 2012

C.A. 20 "Cizmulita Doamnei Craciun"

Dragii mei... se apropie Craciunul. Mai sunt doar cateva zile care ne despart de el:). Astazi intru si eu in "vacanta". E un fel de-a spune... pentru ca veti putea citi in continuare cel putin un articol pe zi - chiar acum ma ocup de "programarea lor". Doar ca nu voi mai fi atat de prezenta in mediul virtual:). 
Astazi a aparut in Revista Atelierul: Tutorial: “Cizmuliţa Doamnei Crăciun” - un tutorial realizat de Oana (DulceaMeaCasa) special pentru revista:). Multumesc:)!

Daca ati terminat curatenia si va permite timpul, inca mai puteti realiza si voi o decoratiune cadou - pentru voi sau cei dragi! Iar daca folositi si ceva reciclat, si un strop de verde - o puteti inscrie in provocarea Darul Verde pana pe 25 decembrie la 23:59.
Eu vreau sa le multumesc tuturor spiridusilor (ajutori ai lui Mos Craciun) care mi-au facut atatea surprize anul acesta - abia astept sa le pun sub bradut!! Va multumesc mult!! Atat gandurile voastre frumoase si bune, cat si cuvintele datatoare de putere, dar si surprizele facute cu manutele voastre imi umplu inima de bucurie si vreau sa stiti ca va apreciez si imi sunteti tare dragi! Eu ca spiridus va ofer anul acesta bradutul pe care il vom impodobi pe 24... e eeeeeenorm:P - lucrez de zor la el sa il termin :). Si o felicitare virtuala la care am lucrat iar cu drag. As fi trimis si prin posta cateva "ganduri bune", dar in graba am pus "bine" si timbre, si stampilute si toata materia prima special achizitionata...:)). Poate a fost un semn ca am nevoie de o mica vacanta creativa. Ma intorc cu forte proaspete la anu'! 
Pana atunci ne vedem diseara cu un colind;)

4 comments :

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

multumesc Rux <3 <3 <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasa :)Si eu manutelor pricepute care au facut o cizmulita minunata!! (si dintr-un material care imi place nespus:D)

Gianina spunea... [Raspunde]

Wow,chiar cizma de Doamna Craciun n-am vazut pana acum,si-i atat de faina!
Vacanta placuta!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Gianina asa-i?:D eh m-am laudat degeaba...:)) sunt in brad vorba aceea :))

Trimiteți un comentariu