luni, 20 mai 2013

Cosulet cu flori - cercei -

Buna:)

Astazi va povestesc despre o pereche de cercelasi tare dragalasi realizati special pentru premiul oferit la provocarea verde "Cosuletul cu flori" de anul trecut de pe Provocari Verzi

Cercelasii  au fost unicat si in articol puteti vedea doua poze fara blitz (dar la lumina chioara a becului haha) - primele 2 mai precis, si doua cu blitz (ultimele doua).

Mi-e dor sa creez bijuterii. Am in plan cel putin o pereche de cercelasi..:D pentru viitorul apropiat. Ar merge si o bratara... dar nu am materialelele potrivite. Doar pentru cercelusi am.. sa vedem.

Mi-a placut tare mult ideea cosuletului - ca suport:D. Aveam pe undeva modelul.. hmmm ma intreb daca mai exista:D. Trebuie sa iau la mana un pic colectia mea de hartiute cu insemnari si toate cele.

Voi ce mai faceti? Eu pregatesc creatia pentru provocarea de luna viitoare. Tema este superba si racoroasa si dulce si comestibila.. hihihi. Dar pana atunci nu uitati ca luna aceasta avem urmatoarele teme valabile pana pe 25 mai la 23:59 (tema lunara va fi valabila si dupa aceasta data dar la Ati pierdut o provocare).
Luna aceasta puteti participa la:
Tema #15 "Sa conservam natura" (1-25 mai 23:59)

Urmeaza sa se incheie in rubrica Ati pierdut o provocare temele:
- " Tema speciala de Paste - "Oua vopsite / decorate natural ""
- "Transformarea PET-urilor". 

Dar sa revin la cercelusi:).




2 comments :

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

ce delicati sunt!!!!adica...ce delicati i-ai facut pentru provocare :P

copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasa da... abia acum am apucat sa scriu despre ei. si am mai gasit cateva lucrusoare ;)

Trimiteți un comentariu