sâmbătă, 8 iunie 2013

Curcubeul Copiilor

Buna:)

Am terminat de facut painici si am si "vandanlizat" cateva lasandu-le fara coaja crocanta - imi plac mult painitele impletite :D. Asa ca m-am asezat la laptop sa va mai povestesc cate ceva. :)

Acum .... ceva "vreme" Mihaela Albianu (Activitati Creative ) a organizat concursul Curcubeul Copiilor, care s-a finalizat prin realizarea unei carti tare frumoase ce contine lucrarile inscrise.

Am reusit sa ma prezint si de data aceasta cu o lucrare (pandantivul care intre timp a ajuns la destinatie si despre care am scris aici). Il puteti vedea mai jos intr-o fotografie cu interiorul cartii.

Este al treilea album in care mi se publica o lucrare.. si am realizat ca despre celelalte trei v-am povestit [ unul este cu bradut din fetru si celalalt cu o felicitare cu om de zapada... dar nu gasesc pe nicaieri sa fi pus poze cu albumele.. hmmmm. 

Asa ca va las sa va uitati pe fotografiile acestea ( tocmai curatasem niste cirese, asa ca sa ma scuzati va rog :P) si... caut prin foldere sa vad ce minune am mai facut [ sau din contra nu am facut.. hehe ]. 



Update: Despre prima carte am scris aici  -  Bradutul din carte si ninsoarea -

4 comments :

ghemulet spunea... [Raspunde]

Felicitari!!!!!!felicitari din suflet...Te pup!!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@ghemulet iti multumesc mult draga mea:D. m-am bucurat tare mult ;)). sunt si eu un copil mare.. hehe:D

Anonim spunea... [Raspunde]

Noi avem cartea cu inimioare. foarte frumoasa este si aceasta cu curcubeu :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@vavaly Supeeer! Eu am Curcubeu, Iarna si cea cu Bradul :)
:D

Trimiteți un comentariu