duminică, 22 ianuarie 2017

Bucuriile de peste an - Ianuarie 2017 -


Buuuna!
Nu stiam ca v-au placut atat de mult bucuriile de peste an. Acest lucru nu poate decat sa ma bucure, desigur!!
Pentru ca m-am hotarat rapid, nu am avut timp de pregatiri. M-am gandit insa la ceva dragut - un set format din trei suporturi crosetate (cel din imagine este orientativ) pentru pahare, sau vaza... Este practic in orice anotimp si mie personal mi se pare adorabil. 

💙 Cum participati: va inscrieti in colectia de mai jos, adaugand link catre bucuria despre care vreti sa povestiti. Puteti sa inscrieti oricate bucurii vreti, dar nu uitati sa faceti articole separate pentru fiecare  in parte :).
💖 Ce fel de bucurii pot participa: de la un zambet oferit cuiva drag intr-o poza, la bunatati pregatite cu multa iubire, la mici lucrusoare facute de mana, la desene etc.
💚 Perioada in care se pot face inscrieri:  22-30 ianuarie (23:55)
(Atentie! Puteti inscrie in fiecare luna articole publicate incepand cu prima zi din luna respectiva - chiar daca perioada este 22- penultima zi din luna ).
💛 Ce pregatesc in ianuarie pentru voi? Un set de trei suporturi crosetate (altul decat cel din imagine) - pe care il veti putea vedea pe 31 ianuarie, cand va fi ales automat, de catre broscuta Inlinkz, castigatorul.
💜 Cand se expediaza premiile? O data la trei luni, daca nu reusesc mai repede :).





💟
Propunere: as vrea sa stiu ce parere aveti de urmatoarea idee. V-ar placea ca in fiecare luna, castigatorul din luna precedenta sa ofere la randul lui un premiu? Vi s-ar parea interesant? 
Bucuriile ar urma sa fie gazduite tot aici, ca si pana acum. Imi puteti scrie parerea voastra aici, in comentarii, sau pe mail si, in functie de feed-back-ul primit, voi lua o hotarare.

4 comments :

RamonaM spunea... [Raspunde]

Eu sunt pentru!

copilarim spunea... [Raspunde]

@RamonaM :D!

ghemulet spunea... [Raspunde]

Am intarziaaaaat.Vroiam si eu sa pun postarea mea dar am intarziat....Luna viitoare sper sa fiu mai harnica...Te pup!

copilarim spunea... [Raspunde]

@ghemulet ooooooo. Daca vrei adaug eu linkul din program ;). <3 ca sa fie in colectie:P. :*

Trimiteți un comentariu