luni, 9 ianuarie 2017

Calendar 2017 P.V.

Buna :)!
Sper ca v-a placut micul meu dar de inceput de an, calendarul Copilarim 2017. M-am mobilizat si, alaturi de Zana Verde Fluturas am realizat si varianta calendarului pentru Provocari Verzi.
Pentru a descarca aceasta varianta de calendar este suficient sa vizitati urmatorul link, unde veti gasi toate informatiile necesare: CalenDar P.V. 2017.

Maine va povestesc putin despre premiile pe care le puteti castiga luna aceasta la tema #51. De fapt despre premiile pe care urmeaza sa le expediez eu :), cat si despre cele pentru luna trecuta, decembrie. Am hotarat sa trimitem de acum inainte premiile o data la trei luni, deci la inceput de primavara vor calatori spre castigatori :D.

Pe curand 😉!


2 comments :

ghemulet spunea... [Raspunde]

Draga mea,este absolut superb calendarul tau iar tu esti o adevarata artista ce abunda de fantezie si talent...Imi face placere sa vad creatiile tale si sa descopar ce mai nascoceste imaginatia ta....
Sa ai un an plin de bucurii si roditor...din toate punctele de vedere..
Te pup cu mare,mare drag...

copilarim spunea... [Raspunde]

@ghemulet ma bucur tare mult ca iti place!! <3
Intotdeauna ma faci sa ma inveselesc si sa ma incarc pozitiv :). Iti multumesc mult!! :* Sa avem sanatate si timp pentru noi :*.
Pupici cu drag!!!

Trimiteți un comentariu