marți, 31 ianuarie 2017

Suporturi crosetate de .... Bucurie :)


Bine v-am gasit in ultima zi de ianuarie !! 😌
Ce repede a trecut timpul, nu-i asa? Am strans multe bucurii in luna aceasta, mai mici si mai mari sau foarte mari si am oferit la randul meu, din inima. Despre unele am reusit sa povestesc, despre altele voi povesti in curand. Va spusesem ca initial nu credeam ca va exista inca un sezon de bucurii, din simplul motiv ca timpul meu liber este foarte limitat, proiecte sunt multe de bifat (am facut si o rima, hehe) si nu stiu cum ma voi descurca. Daaaar - am realizat in momentul cand v-am vazut articolele adunandu-se frumos in colectie cat de mult mi-ar fi lipsit si ce sursa frumoasa de inspiratie si molipsire cu bucurie  poate fi aceasta rubrica.






Suporturile le-am lucrat cu un fir de acril foarte placut si drag mie, care se numeste simplu Ana (vorba unui cantec). Am ales combinatia aceasta pentru ca mi se pare ... dulce. :))). Am lucrat-o la rochita micutei mele Maddie  (pe care o voi aduce pe blog in curand, cu rochita cu tot) si abia asteptam un nou motiv sa o folosesc. Hehe.
 
Prima poza din articol este cea mai aproape de realitate: galben pai si portiocaliu. Din pacate lumina mea nu este buna si soarele nu si-a aratat azi zambetul cu dinti.




Si suporturile crosetate de bucurie vor calatori catre Gianina:



Ne vedem si luna viitoare, pe 22, pentru o noua colectie de bucurii.

Luna februarie este o luna incarcata de evenimente: sarbatorim 13 ani de cand Copilarim a inmugurit dintr-un vis si 5 ani de cand Provocari Verzi ne indeamna sa fim diferenta. Pentru ca ideea de a prelua stafeta si a oferi fiecare cate un premiu a avut ecou, m-am gandi la o solutie 💆. Nu vreau sa o luati ca pe o obligatie insa! In niciun caz.
Asadar, daca veti dori sa preluati stafeta bine, daca nu, iar bine. Fiecare castigator in parte imi va comunica decizia sa si, fara niciun fel de obligatie, hotaram impreuna 😉.
Premiile castigate in lunile de iarna (decembrie 2016-februarie 2017) vor fi expediate in prima luna de primavara, martie. 💋

2 comments :

Gianina spunea... [Raspunde]

Sunt asa...solare. Mulțumesc!
La cat mai multe bucurii!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Gianina :D traiasca lumina proasta din apartament :)))). si becurile economice vesnic sabotoare ale pozelor mele.
:*
sa stii ca sunt soolare, dar ai sa vezi in martie combinatia mai bine. ;) mie imi place tare mult, e asa citrica :D... si solara :))
Pupici!!

Trimiteți un comentariu