luni, 12 noiembrie 2018

Unboxing Libris :)


Hei, bunaaa!!
Ce mai faceti? Eu constat ca mai sunt foarte putine zile si incepe iarna. Doar constat. Si imi amintesc versurile acelea cu saniuta ("fuge parca zboara") - asa si cu timpul. Cel putin ultimele aproape 3 saptamani... nu stiu cand au trecut.
M-am gandit sa incep saptamana cu ceva dragut - un unboxing 😊 mititel. Sa impart o bucurie (sau trei mai mici) cu voi:



Mi-am luat o carte despre (si din) care am citit recent (un fragment) si mi-a starnit interesul. Parea amuzanta si in acelasi timp interesanta. Vom vedea. Se numeste Regele - de Donald Barthelme. Mi-am mai luat un set format din 60 de semne de colorat (va trebui sa caut si setul inceput cu pene) cu flori. E foarte dragut! Siiii o carte de Civilizatie Japoneza (scrisa de Anca Focseneanu).

Ati vazut ce fundal frumos au cartile mele? Se numeste Kouki. Maine implineste o luna de cand este acasa 💙.
Si pentru ca tot am adus vorba de el, va reamintesc ca ieri am dat startul la concursul nostru anual, ajuns la cea de-a9a editie:

11 noiembrie - 11 decembrie (11:11) 2018

Va asteptam si pe voi cu drag!

ps: Mie imi place sa povestesc despre lucrurile pe care le mai cumpar. Probabil pentru ca imi place sa si gasesc informatii despre lucruri cand caut.... Ma gandeam sa mai fac filmulete de gen - as putea sa va povestesc despre: papusi (lol), carti, jucarii si jocuri pentru copii (pentru ca le mai cumpar si nepoteilor mei, nu doar le lucrez), albume cu muzica.... Dati-mi de stire despre ce ati vrea sa povestesc (imi puteti scrie pe mail) - poate cautati informatii despre ceva anume si va pot ajuta:D. Hihi.
Pe curand!



8 comments :

DIMI spunea... [Raspunde]

Hello dear Rux!
The new books and your drawing set looks very interesting!
You’re going to be very busy through Winter!
Thank you for sharing! Have a lovely week! Hugs!
Dimi...

Suzana spunea... [Raspunde]

Sa le citesti cu placere si sa colorezi frumos!
Si sper ca japoneza sa-ti placa cu adevarat!
Pupici si numai bine, draga Rux!

copilarim spunea... [Raspunde]

@DIMI I dream about the winter time and I can't wait to be "busy" reading, drawing, working on some handmade projects... and studying Japanese... Like Eurythmics would say: Sweet Dreams are made of This... who am I to disagree :))))
I wish you a lovely week as well and thank you for visiting - it is always a pleasure to read your comments :* <3
hugs :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana Miu iti multumesc mult pentru urari <3!!! Chiar imi place - altfel nu m-as aventura sa o invat probabil. In principiu mie imi plac in general limbile straine (am fost la acest profil :D si chiar nu regret alegerea). Dar japoneza mi-e chiar draga.
Pupici cu drag si din partea mea :*!!!

CARMEN spunea... [Raspunde]

astazi de dimineata ma uitam si eu in agenda de la serviciu... 5 saptamâni si am concediu! Sarbatorile de iarna , wow! Si pe aici e cald ca la inceput normal de septembrie (adica 23-25 grade la ora amiezii) Nimic nu mai e normal anul acesta! Din cauza calduriii nici nu ma simt inspirata sa ma apuc de curatenia generala. Mai sunt 2 saptamâni si incepe luna mea cea mai iubita din an!
De citit... oh, nu am mai cumparat nimic nou. Citesc "Femeia ideala si complicatiile" - Amelie Fried; am citit doua roamne ale autoarei Gaby Hauptmann (Minciuni în pat si Numai un barbat mort poate fi un barbat ideal), primite cadou. Ambele scriitoare sunt de aceeasi vârsta si ca profesie sunt di junaliste si moderatoare TV. Nu cred ca romanele au fost traduse în România. Sunt însa traduse si cu succes vândute în SUA, Canada, Norvegia, Finlanda, Suedia, Ungaria, Republica Cehă și Slovenia.
Ma bucur ca va merge bine si ca Kouki te lasa sa citesti :-) Va pupam, eu si Leo <3 O saptamâna faina!

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN si la noi e destul de placut ziua (nu ciar asa cald, dar e soare si placut - as spune destul de potrivit cu anotimpul - deobicei erau ploi toamna, dar a plouat vara - deci nah. Insa seara.. acum as putea spune ca locuiesc in Afumati. E un smog de toata frumusetea (nici nu e de mirare la cum se polueaza la greu, dar nu ai cu cine). E uratel asa - paclos - umed... bleah. LOL.
Te rog nu imi amntit de curatenia generala. :))) E tare dificil la bloc - sincera sa fiu ... imi lipseste o curte in care sa pot sa mai scot una alta. :( Dar ne-om descurca.
Hmm cred ca el nu are de obiectat - vad ca ma lasa sa si citesc. Doar sa am eu timp :))). Ca momentan nu prea am.
Pupici cu drag :*!!

Diana spunea... [Raspunde]

Oh! Carti! :) De cand cu "Citate favorite" m-a luat un dor nebun de citit! Pe vremuri citeam de rupeam, apoi am facut o pauza foarte maaaare, am reluat obiceiul, dar in ritm mai lent si acum, din nou, parca sunt alergata sa citesc! Dar caut numai romane genul politist, spionaj etc. - si constat ca in librarii nu prea sunt (e plin de "motivationale") - ori e tiraj mic si se vand repede ori... nu sunt. :) Dar m-am descurcat pana acum.
Acestea fiind scrise, trec la filmulet, sa aflu mai multe despre ce ai in pachet. :)
Pupici! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana vezi ca sunt niste oferte super faine azi si pe Libris si pe Elefant.
Si la partea politista :D!!!
:*
(eu am doua carti pe care le-as cam vrea neaparat una de Kawabata si alta de Mishima.. sa vedem. hahaha)

Trimiteți un comentariu