marți, 25 iunie 2019

Ganduri dintr-o zi de vara.

Buna :) !
Ma gandeam azi ce fotografie sa fac pentru provocarea o poza / zi  pe tema "jucariile copilariei" din luna iunie, de pe instagram. Si apoi, in timp ce asteptam cateva lamuriri cu privire la tema 5 din concursul cu papusi (care a aparut aseara tarziu)... am primit o alta provocare. Ea  era cu alta bautura, dar eu beau ceai, asa ca ... am invitat-o pe Ember sa imi tina companie. Nu a zis nu... 
Eu am baut  ceai, ea a facut putina yoga :))) - nu radeti! Ca este un exercitiu cu picioare pe perete... si e nemaipomenit dupa o zi lunga si obositoare. Ia sa incerc si azi... hmmm. Nu am dormit prea bine in ultima perioada... Ma innebuneste zgomotul acela de fond din bloc. Ah si dupa ce ca reusisem sa il pacalesc si sa dorm in pat invers (macar nu se auzea zgmotul), nu stiu ce au facut ca se aude si in partea cealalta.
Dar.... acum ma confrunt cu tema 5: (tinuta) all blue. Pe cat de interesant, pe atat de dificil. Pentru ca materiale am extrem de putine (si limitative), iar papusa aleasa e la randul ei cu schepsis :))). Nu, nu are nimic... dar ma constrange si ea din anumite motive. Vom vedea :).
Pe curand!  Ja ne !!

6 comments :

Stef Rof spunea... [Raspunde]

Heeeei, vezi că poziția aia mă cam nervează 🙃, noo, dar mă provoacă să desfășor hamacul și să mă urc in el, îmi ia doar cateva secunde să fiu la "înălțime"..
Ahhh, dar cana, cana nu o pot ține ca am incercat și nu ști câte stropiri pe mine și pe lângă, dar merge o carte, o cască pe urechi, etc..
Frumoasă papusica, poate ne-o arăți in detaliu, ochii ăia <3

Cu zgomotul da, și eu mai bine dorm pe lumină, dar să nu care cumva să-mi tulbure cineva somnu cu țipete, mârâieli, tropoteli și alte flexuri și birmasini că nu-mi cade bine, însă eu m-am obișnuit cu dopuri din alea ce se mulează în urechi și când ceva îmi tulbură somnul, recurg la ele, și parcă nu știu cum, dar îmi amplifică și mai mult pofta de somn..

Ce să zic dragă Rux,
Îți doresc multă, Multă Baftă în toate, inclusiv în hobby-iurile pe care le ai și care te scot din rutină..
Atunci o seară si Noapte de Vis fără zgomote !!!

ina02s spunea... [Raspunde]

Frumos, la o cana de ceai si picioare-n tavan. Bafta la tema, desi indemanatica si cu idei, cum ne-ai demonstrat deja, e ca si trecuta, cu brio... :) Numai bine!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Stef Rof azi noapte a fost si ceva bairam dar nu stiu unde - se auzea pe scari ca si cand cineva facea karaoke.... inedit :))))))
Ah da - e in centrul orasului. Cool nu?
Intr-un timp aveam portii de minimal in noptile de vineri spre sambata de nu puteai tine capul pe perna.. :)))
E frumoasa da :P. Sigur - o sa fac poate si un filmulet cu ea;).
Sa fie - momentan sunt in mare lipsa de materiale.. Si ce am se potrivesc ca nuca in perete (dupa ce ca sunt si putine :(( )

copilarim spunea... [Raspunde]

@ina02s :)))) da, da! Imi place mult cu ii sta asa :))))))
Multumesc mult :* ! Asavea nevoie de materiale :))))... Deja s-au incins circuitele cautand o solutie:)))). Si mai sunt sii baby sitter pe tel :))).
Ce-o sa iasa... vom vedea (si ghinion... nu am nici hainute de papusi albastre - iar alea 3-4 care sunt, nu ii vin :))).

Pupici !! :*

Diana spunea... [Raspunde]

Ce faina-i poza! Relaxare perfecta! Pozitia e super relaxanta.
*
Pfuuuu! Zgomotul de fond ce provine de la magazinul de la parte ma seaca si pe mine! Inca nu m-am hotarat ce metoda sa adopt pentru a-i determina pe aia sa rezolve problema (inainte nu se auzea, desi ventilatorul acela tot acolo era). Cand ajung la saturatie gasesc sigur solutia! Vreau sa fie una cu 100 % sanse de succes, si, cumva, adresata Agentiei de mediu.

Succes si spor! :) Pupici cu drag, si pentru botic. Cum se descurca boticut pe canicula?! Miki scoate limba de-un cot, dar am cumparat un ventilator mic (dar puternic) cu acumulator si - cand facem plimbari mai lungi (chiar si pe la umbra) - o racoresc si pe ea, si pe mine. :)) Doua persoane m-au intrebat, deja, de unde am cumparat ventilatorul. :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana este o pozitie de yoga geniala. Eu mai stateam asa si fara sa stiu ca e yoga :)))).

Ohhh aveam si eu un ventilator micutcare mergea pe baterie.. (oare unde l-am pus? lol).

Puuuupic!!!

Trimiteți un comentariu