vineri, 30 martie 2012

2 ani de Revista Atelierul: Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs


Joi pe 5 aprilie 2012  de la ora 17 începe petrecerea pentru aniversarea a 2 ani de Revista Atelierul prima revistă de handmade din România. Cu aceasta ocazie se iniţiaza proiectul Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs. 
Iata si programul:
De la ora 17 la ora 24 vom petrece în Energiea (Brezoianu, nr. 5) la Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs alături de: Papionaut, AnTanTe, Sucita Goodies, Idei cusute, Asociaţia Inspired & mulţi alţi creatori de produse.
Școala de Bijuterie Contemporană Assamblage va organiza un atelier demonstrativ de turnare a argintului, incubator107 va ţine un atelier de bijuterie caligrafică, iar Tinker ne va prezenta tehnicile de WiCo şi Sospeso Trasparente.
Vom proiect tutoriale filmate de echipa Atelierul în cei 2 ani de activitate, vom organiza un Free Shop în care poţi să dai la schimb accesorii vintage sau handmade, furniture şi obiecte decorative, iar fotografii Atelierul te vor așteaptă la Cabina Foto cu aparate Polaroid pentru cea mai rapidă developare a imaginilor surprinse.
Pentru vizitatori organizăm şi o tombolă cu premii bineînţeles handmade şi de creator. Ne va îndulci Amărui de Ciocolată!
Intrarea la Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs este liberă.
De la ora 23:30 ne mutăm în Expirat (Brezoianu nr. 5) – la subsol adică - pentru concertul celor de la Loungerie II care ne vor încânta cu melodiile lor loungerious punky jazz.  Intrarea la concert va fi de 10 lei.
Ne vedem pe 5 aprilie la prima ediţie a Nopţii albe a creatorilor şi designerilor de produs!
Confirmă-ne prezenţa şi aici: http://www.facebook.com/events/384742728211562/
Mai multe detalii despre creatorii şi designerii de produs ce vor fi la eveniment găsiţi în catalogul online

0 comments :

Trimiteți un comentariu