luni, 5 martie 2012

Concurs National de Martisoare, Editia aII-a – 2012 - Copii si Mame

http://copiisimame.wordpress.com/2012/02/28/concurs-national-de-martisoare-editia-aii-a-2012/
- click pentru a merge la concurs -
Sa incepem saptamana in spirit competitiv zic eu... Nu am avut timp sa va povestesc despre invitatia primita de la Maria si Valy pentru a sponsoriza Concurs National de Martisoare, Editia aII-a – 2012 pe care l-au organizat pe Copii si Mame. Puteti insa vedea link catre el inca de cand a inceput in meniul din stanga al blogului.
Pe scurt sunteti invitati sa realizati martisoare - exista doua sectiuni ale concursului: una pentru mami si copii si alta pentru creatori de handmade. Nu va mai spun ca pe langa satisfactia ca ati creat un obiect atat de frumos (si da martisorul nu inseamna numai 1 martie ci intreaga luna, nu degeaba se numeste martie popular chiar martisor!) pe care sa il aveti peste ani, premiile sunt pe masura! Va invit sa aflati mai multe amanunte vizitand pagina de concurs (simplu apasand pe bannerul de mai sus, sau din meniul din dreapta al blogului sau(!!!) de pe pagina concursuri din menhiul de sus. Oricum ar fi vedeti ca exista si o data limita 12 martie. Spor!!
Voi reveni cu articole despre premiile pe care le-am facut pentru concurs, dar nu va las chiar asa... fara un mic preview:



2 comments :

DulceaMeAcasa spunea... [Raspunde]

Ei bine, da, tu faci niste cadouri... Ma gandesc sa te invit la un concurs propus pe DulceaMeaCasa, adica si cititorii blogului meu sa se bucure de creatiile tale, facute cu drag, de mainile tale pricepute, de pasiunea cu care le creezi, le realizezi.

copilarim spunea... [Raspunde]

Invita-ma:)! :D

Trimiteți un comentariu