vineri, 9 martie 2012

Primul meu interviu realizat pentru Revista Atelierul

Buna! 

Azi numai vesti frumoase am primit:D! 
De exemplu am aflat ca a ajuns cadoul meu de Swap pregatit pentru primavara a ajuns cu bine la destinatie, dar promit sa revin cu poze .. ca deja daca ma cunoasteti stiti ca am facut poze la ce am lucrat (loooool).

Apoi .. desi il asteptam (eu cel putin) abia saptamana viitoare, s-a publicat primul interviu pe care l-am realizat pentru Revista Atelierul  si pe care il puteti citi fie apasand pe imaginea din stanga, fie pe numele revistei.

Sper sa va placa interviul!! Multumesc Alexandra pentru ca ai raspuns invitatiei, mai ales ca stiu cat de ocupata si plina este perioada aceasta pentru tine!!

Ehee... nju in ultimul rand mesteresc de zor la un iglu patrat, asa cum se cuvine pentru o micuta cocheta cu floricica roz:D. Mandria mea.. ce mai... Am fugit la treaba si .. ne citim maine:D!!

Ps: nu uitati de concursuri:D 
- cel realizat pe blogul Copii si Mame: Concurs National de Martisoare, Editia aII-a – 2012 (la care am fost si eu invitata din partea Copilarim si pentru care am realizat o pereche de Cercei inimosi  si un Trifoi norocosamigurumi ). Pe 12 se termina inscrierile!
- concursul nostru aniversar Copilarim.. pentru tine care se va termina pe 22 (:D) si la care va asteptam cu drag (si eu cu mare curiozitate) lucrarile variate .. cum vedeti voi copilarim.


5 comments :

catalina stanescu spunea... [Raspunde]

rux, fantastic momentul cu alexandra, multumiri!

acum o descopar si ma declar deja fan!

FoamBubbles spunea... [Raspunde]

He-he! Ce surpriza frumoasa mi-ai facut! Nici eu nu ma asteptam sa fie publicat interviul asa repede. :D Multumesc! Mi-a facut mare placere sa-ti raspund la intrebari. :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@ Elena - ma bucur:D! Eu de un an ma tot delectez in lumea ei fermecata:D.

@ Alexandra - ti-am zis ca si eu ma asteptam sa apara abia joia viitoare. Deci si la mine a fost surpriza:D. Cu drag:)

DulceaMeaCasa spunea... [Raspunde]

Multumim voua: Rux pentru interviu si Alexandra pentru placerea de a raspunde. Aflam lucruri minunate.

copilarim spunea... [Raspunde]

Oana ma bucur ca ti-a placut!!:)

Trimiteți un comentariu