joi, 1 martie 2012

Martisor Fericit!!

Printre proiecte peste proiecte, bucurii peste bucurii, tableta grafica si agenda cu must do-uri si.... soare cu ninsoare... a avenit primavara!! Si... in timp ce ajustez hainute de blog am sarit putin in rubrica de articole sa va fac o urare frumoasa: "Martisor Fericit, dragii mei!!!"

Cadoul meu a fost primul articol publicat pe Revista Atelierul !! Da, veti zice unii dintre voi care ne cititi de mai mult timp, cum primul? Ca am mai citit vreo 2.. Eiii... In ultima perioada s-au intamplat multe lucruri frumoase si unul dintre ele este ca am devenit si eu o particica din echipa si pentru acest lucru sunt foarte recunoscatoare - de cand am vazut prima data revista mi-am dorit asa ceva:)!


Cadoul meu pentru voi este continutul acestui prim articol!! Sper din tot sufletul sa va placa si va las un scurt fragment si link catre el:

Să trecem la subiect: Lucky Clover sau neaoșul trifoi cu patru foi! De ce el? De ce nu!!? Ȋn primul rând, să ne poarte noroc și mie, și vouă! Și în al doilea rând deoarece trebuie să recunoaștem: este unul dintre cele mai îndrăgite simboluri ale mărțișorului și pentru că tocmai am amintit de simboluri, se spune că „foile” lui ar simboliza: credință, speranță, iubire și noroc.


5 comments :

DulceaMeaCasa spunea... [Raspunde]

Frumoooos si ...verde, adica primavara e pe aproape. Unde? Unde? o asteptam. Aaaa si ti-ai luat hainutza noua pentru blog. Imbratisari calde.

FoamBubbles spunea... [Raspunde]

Cate noutati! Felicitari! Ai schimbat si template-ul: alb-rosu, sa fie de sezon, nu? :) Foarte draguta felicitare!
O primavara frumoasa!

copilarim spunea... [Raspunde]

Da - hainute in ton cu prima luna de primavara (ca nu degeaba popular se numeste Martisor).
Va doress si eu o primavara frumoasa!!:D

AmyCrafts spunea... [Raspunde]

Felicitari din tot sufletul! Esti o surpriza minunata. ma bucur ca mi-am facut timp sa vin sa te citesc. Tare multe am mai pierdut.
Spor in activitatea ta si succes din plin!

copilarim spunea... [Raspunde]

Iti multumesc Amy:) - adevarul este ca si eu am fost foarte pe fuga in ultimul timp - noroc ca va am in reader si citesc acolo:D

Trimiteți un comentariu