duminică, 18 martie 2012

"Albinita cu flori" - Magda si Tudor

Magda si Tudor
Buna!!

Am avut parte de inca o surpriza astazi - una cu flori si albinuta si chiar un mic tutorial!

Monica, autoarea tabloului " Copilarie", ne-a trimis pe adresa de mail o adevarata opera de arta realizata de Magda si Tudor, copilasii ei.

Ei doi au realizat o albina care poarta flori si nu orice fel de flori - daca cititi mai jos veti afla mai multe amanunte, pentru ca au realizat un tutorial in toata regula :)!

Magda si Tudor vor participa la concursul Copilarim... pentru voi? cu aceasta lucrare. Va multumim dragilor si va dorim multa bafta!



Albina cu flori

Magda si Tudor Magda si Tudor

Am avut nevoie de manutele copiilor, care le-au conturat pe hartie rosie/galbena, pentru a le transforma in 5 floricele. 




Pentru albinita am avut nevoie de carton A4, galben, o pereche de ochi mobili, sarma neagra si 4 benzi colorate in negru.
Magda si Tudor Magda si Tudor

Am ales sa realizam albinita cu flori, pentru ca in curte avem 23 de ghiocei (pe numarate, de Tudor ;)) iar azi am admirat multe albine care au vizitat ghioceii...Bucuria Magdei si a lui Tudor a fost mare.

Magda si Tudor

Si trebuie sa recunoastem ca ne-a placut foarte mult sa copilarim cu voi:)!

4 comments :

rha spunea... [Raspunde]

ce scumpi sunt! :)

claudia_mami spunea... [Raspunde]

foarte frumos azi trebuie sa copilramim si noi doamna de la gradi nea dat o tema -daruindule flori mamelor este tema si trebuie ca copii sa deseneze cum stiu ei sa daruiasca florii binenteles ajutati de parinti iar lucrarile vor participa toate la un concurs,.

copilarim spunea... [Raspunde]

Ce frumos Claudia! va tinem pumnii!!

DulceaMeaCasa spunea... [Raspunde]

frumos de tot!

Trimiteți un comentariu