sâmbătă, 31 martie 2012

Tom si Jerry - Downhearted Duckling

Buna!! Astazi vedem cel de-al 84-lea desen cu Tom si Jerry - Downhearted Duckling. A aparut in 13 noiembrie 1954. Si acesta.... este al 101-lea articol cu cei doi pe care il publicam ..hehe:).
Produs de Fred Quimby si regizat de William Hanna si Joseph Barbera pe muzica lui   Scott Bradley.




Tom si Jerry - Downhearted Duckling








video via youtube
Rezumat
Quacker, ratoiul, este trist pentru ca a vazut intr-o carte povestea "ratusca cea urata". Poza de langa titlu - care reprezenta o ratusca, evident, l-a facut sa creada ca este urat si.... nu mai gaseste nimic care sa il inveseleasca......
Jerry incearca pe tot parcursul episodului sa il convinga de faptul ca se inseala... Dar fara spor. Il salveaza insa de un topor si de Tom- in mai multe randuri... Reuseste dupa o "sesiune de infrumusetare"sa il speria pe motan...
Trist ratoiul isi pune o punga in cap si decide sa nu se mai lase vazut de nimeni.... Asta pana cand o ratusca ii spune ca e dragut si, gasindu-si perechea, Quacker uita motivul nefericirii si pleaca bucuros cu prierena lui. Numa credeti? Iata mai jos dovada!


2 comments :

AlinaS. spunea... [Raspunde]

Eu nu stiu de ce nu pot fi de acord, inca, cu Tom si Gerry pentru copii :D.

copilarim spunea... [Raspunde]

poate pt ca nu sunt neaparat desene destinate acestora... dc e sa ne gandim la mesaje. :P
in plus depinde de copii - dc crezi ca il poate afecta.. at mai bine mai tarziu.

(off topic, am vazut un serial anime cu personaje "infernale". stateam si ma gandeam ca mie mi se pare tare amuzant, dar ca ar fi condamnat de multi... :P)

Trimiteți un comentariu