sâmbătă, 10 martie 2012

Tom si Jerry - Posse Cat

Buna!! Astazi vedem cel de-al 81-lea desen cu Tom si Jerry - Posse Cat. Desi a fost finalizat la in anul 1952 a aparut in 30 ianuarie 1954.
Produs de Fred Quimby si regizat de William Hanna si Joseph Barbera pe muzica lui   Scott Bradley.
Trivia:  Este considerat ca o urmare a episodului Tom si Jerry - Texas Tom. (via)




Tom si Jerry -  Posse Cat





video via youtube
Rezumat
Jerry, costumat ca un cowboy veritabil, prinde cu lasoul mancarea aflata pe farfuria stapanului lui Tom, trece cu aceasta (un carnacior apetisant) peste motan.. si o savureaza linistit.
Motanul isi face linistit siestea pana cand aude semnalul de masa e gata pe care stapanul sau i-l da lovind intr-un triunghi.... Ehee... Tom se prezinta rapid cu farfuria si tacamurile si bucatarul il intreaba daca vrea o friptura cu cartofi piure si sos - evident Tom da din cap afirmativ... Urmatorul lucru pe care il face este sa fuga rupand pamantul caci stapanul inarmat ii spune raspicat ca nu va primi nimic pana ce nu goneste soricelul.
Ei si incepe bineinteles eterna fugareala intre cei doi protagonisti, Jerry folosindu-se de apetitul lui Tom pentru a-i juca farse. Pana la urma insa soricelul ii propune un armistitiu si Tom este de acord... Totul pana cand se vede in fata farfuriei si nu mai doreste sa se tina de cuvant.
Ce se intampla? Ei bine... Tom se alege cu fugareala din partea stapanului inarmat, iar Jerry savureaza linistit friptura!

0 comments :

Trimiteți un comentariu