duminică, 4 martie 2012

61, pictura, premii si carti

Buna!!
Ador zilele de duminica!! Am hotarat sa fac cat mai putine lucruri si sa ma bucur de tot ce am realizat saptamana ce a trecut.. Cam greu, dar totul are un inceput. 
Va trebui totusi sa fac si o programare a viitoarelor articole pentru ca altfel nu voi mai avea timp de nimic:D. 
Imi era tare tare dor sa iau o pauza si sa va scriu.. Stiti ca am scris pentru si despre vALLuntar - "Totul despre CAINELE TAU".  Chiar ati avut timp sa va uitati peste recenzie (daca da si nu ati comentat - sa stiti ca orice comentariu la articolele din campania vALLuntar aduce 3 minute de voluntariat din partea celor de la editura ALL - minunata campanie nu?)...
De ce am amintit de campanie? Simplu... intr-un moment de respiro am vizitat mai multe bloguri in care erau prezentate recenzii in aceeasi campanie. A fost o lectura placuta, utila (chiar mi-am comandat cateva carti dupa aceea) - am si comentat (minute in plus, da?:P)... si cu surprize. 
Din blog in blog am ajuns si pe Activitati Creative pentru copii - blog realizat de Mihaela Albianu, unde am citit despre Biblia picturii in acuarela. Povestea cum numarul 61 ... sta in felul urmator pe scurt: eu sunt cel de-al 61-lea cititor abonat al blogului...  Si pentru ca se serbau 200 de articole am primit un frumos premiu despre care astazi va scriu 2-3 cuvinte:
Nu stiu cum s-a intamplat - dar eu ador teatrul si am primit doua carti.. ati ghicit cu asa ceva. Abia astept sa prind timp liber sa le citesc!!

Martisoarele sunt extrem de gingase - stiti cu flori presate - atat de micute si dragalase:). Din pacate al treilea a suferit un accident extrem (transportul) si ... nu am avut cum sa il recuperez. :(

Iar setul pentru album foto efectiv m-a lasat fara cuvinte! De mult imi doream sa am asa ceva:))

Multumesc mult Mihaela pentru gestul tau atat de frumos :D! Ma voi bucura de darul tau cu drag:)

Lucruri se intampla in ultima perioada - lucruri bune!! Intalnesc oameni cu pasiuni comune, oameni frumosi si darnici in primul rand sufleteste!! daca sunteti curiosi de ce spun acest lucru - e de ajuns sa ii vizitati blogul Mihaelei si veti intelege la ce ma refer. Iar daca va place sa pictati - cu siguranta veti gasi sfaturi si idei care va vor ajuta :)

Ei dragilor acestea fiind spuse, iau si eu o mica pauza de masa dupa care voi reveni cu alte noutati :)!! Pe curand!!

5 comments :

DulceaMeAcasa spunea... [Raspunde]

Felicitari pentru premiu. Asteptam sa ne povestesti dupa ce citesti, apoi sa ne arati ce ai facut din minunatiile colorate in ciocolata si albastru.

copilarim spunea... [Raspunde]

Draga Oana iti multumesc. Minunatiile vor fi un album:D - caci asta se pare ca le e menirea:*
Si teatru imediat ce apuc sa citesc povestim:)

Gianina spunea... [Raspunde]

Felicitari si pentru premiu si pentru martisoare...ma bucur pentru tine,acum asteptam recenziile la carti si albumul foto.Abia astept!

copilarim spunea... [Raspunde]

merci Gianina:)
va mai dura ceva:P dar cu siguranta va voi povesti si arata poze:)

copilarim spunea... [Raspunde]

AmyCrafts a introdus un nou comentariu privind postarea dvs. "61, pictura, premii si carti":

Draga mea, se adevereste expersia "Daruiesti si primesti!"
Chiar ca numai vesti bune la tine. Sa te bucuri de premiu.

@ Amy... de emotie am facut atingere cand sa public cometariul:)) iti multumesc:)

Trimiteți un comentariu