marți, 13 martie 2012

Semne de carte - premii

Buna!

Astazi vreau sa va arat cele doua semne de carte pe care le-am pregatit ca premii pentru concursul Copilarim... pentru tine?.

Baza este carton colorat (simplu, cel bleu si cu textura cel verde). Snurul rosu combunat cu margelute albe si verzi vestesc primavara:).

Le-am decorat cu fluturasi in relief conturati cu marker si sclipici, desene cu markere si am folosit stampiluta castigata la prima provocare pe LiaStampz (Digi Winner si Top 3).
Sper sa va placa si sa va insoteasca in lectura:D!

Pentru a putea castiga trebuie sa participati la concurs aici: Copilarim... pentru tine?
Regulamentul e simplu (il gasiti pe pagina) - tema se traduce astfel: cum vedeti voi, sau ce inseamna pentru voi, sau la ce va duce cu gandul  Copilarim !
Voi reveni saptamana aceasta si cu felicitarile:D!







4 comments :

claudia_mami spunea... [Raspunde]

frumoase ,mie una chiar imi plac ,bravoo.

copilarim spunea... [Raspunde]

Ma bucur Claudia! Am incercat sa vad cum le sta intr-una din cartile noi achizitionate si am ajuns la concluzia ca imi voi face neaparat si eu unul:)) - numai sa prind putin timp liber.

DulceaMeAcasa spunea... [Raspunde]

Ce mult imi plac si ce idee grozava. Sigur fericitele castigatoare se vor gandi la tine tot timpul in timp ce vor citi. Felicitari!

copilarim spunea... [Raspunde]

da;)) sper sa imi ofere un rol frumos prin carte acolo;) - eu stiu.. o printesa, o zana buna... un obiect de decor ..hahaha:P
Te pup

Trimiteți un comentariu