duminică, 4 martie 2012

Cine mi-a vestit primavara!

Swap Atelierul - Anda Coman
Hello!!
M-am inscris Swap-ul de primavara organizat de Revista Atelierul
Mie mi-a vestit primavara Anda !:) Dintr-un oras drag mie au venit in pachetel sa imi vesteasca inceputul lui martisor lucrusoarele din imaginea alaturata!
Cu ce sa incep?:) Cu floarea pe care Anda mi-a trimis-o pentru ziua mea:D!! Oh da, e minunata!! Abia astept sa ii pregatesc un ghiveci - cine nu stie ca mie imi plac plantele iata o mica dovada:
Rux' Secret Garden -part 1-
Rux' Secret Garden -part 2-
Un singur of am - ca nu mai suport plantele cu parfum!:( Mi se trage de la toate prostiile cu care sunt tratate (apropo stiti ca 90% din florile de cumparat sunt tratate chimic si pentru a avea parfum? eu am ramas cu gura cascata - intre timp mi-am revenit- cand am cumparat ghiocei care miroseau a parfum bulgaresc.. how's that.. si da, bine asta a fost de la un nene care statea langa metrou si vindea, dar am auzit cu urechile mele un domn de la florarie cand l-a intrebat pe un cumparator daca doreste sa "potenteze" mirosul florilor pentru ca nu miros prea tare...). Oricum  visez la ziua cand voi putea iar sa ma bucur de florile pe care le ador si de care de vreo 4 ani stau departe  incepand cu zambilele mele iubite si narcise si terminand cu ... cu teiul!..

Asa ca eu si floricica de la Anda ne vom intelege de minune si isi va gasi o multime de prietene care abia asteapta "curatenia" de primavara ca sa fie bibilite!!

Am primit si un martisor crosetat (migalit- migalit) si cum bine stiti eu ador croseta asa ca m-a nimerit la fix - asa-i ca e dragalas?:D

Si pentru ca plantuta nu face flori i-am imprumutat putin martisorul ca sa aiba si ea o floare pentru cateva minute:D.

Nu, nu am terminat - am fost rasfatata!! Felicitarea primita (care este felicitare tablou) are un fluturas desenat (absolut fermecator) - ah da, m-ati prins, ador fluturii. Si mai stiu pe cineva care e topita dupa fluturi - my sister:D. Fluturi plus desen... ideal.

Si ajungem la iconita! Gata .. nu va mai spun ca eu am un coltisor doar cu iconite, ingerasi si lucrusoare pentru suflet.. nu, nu...:)) Ahhhh i need a house!! Am zis..:) Cu gradina... cu aer curat... cu o camera mare in care sa am numai carti... alta de lucru, alta de joaca...cu o sera si o gradinita...

Eiiiiii visuri.. vise:)!!  Sigur este insa ca daca va place si v-ati dori ceva realizat de Anda ii puteti vizita magazinasul de pe CDB aici: Anda's. Eu ii multumesc ca mi-a vestit primavara atat de frumos si tinem legatura:D!!

 


7 comments :

Anonim spunea... [Raspunde]

foarte frumoasa felicitarea cu fluturele. planta e aloe nu?

anda`s spunea... [Raspunde]

wow.... chiar ti-a placut mult de tot cadoul de la mine.. nici nu ma gandeam ca am sa te nimeresc atat de bine,d ar ma bucur din suflet ca a fost asa...cu siguranta tinem legatura!! O primavara frumoasa tuturor!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@ liftingshadows - si mie imi place tare mult:D. e ruda cu aloe cred;) (aceea are frunza mai carnoasa - cel putin a noastra asa e)

@ anda foarte mult!!:)

AmyCrafts spunea... [Raspunde]

Foarte frumos cadoul! Sa-l folosesti sanatoasa!
La multi ani, draga martisor!

copilarim spunea... [Raspunde]

La multi ani draga Amy!! iti multumesc pentru urare:)

DulceaMeAcasa spunea... [Raspunde]

Felicitari pentru cadou. Intotdeauna stii sa primesti unul: cu bucurie, cu drag, cu cuvinte frumoase, cu poze deosebite (ca sa le vedem si noi).

copilarim spunea... [Raspunde]

Vai bine ca mi-ai amintit:)) stiam eu ca mai am ceva de facut:*

Trimiteți un comentariu