vineri, 4 martie 2016

Tablou Mixed Media de Primavara "Sakura"


Buna!!
Astazi [brrr] e Baba mea. Afara ploua mai mult sau mai putin linistit... Cerul e gri si toate gandurile mele merg spre perna.. si evident pat --- somn. [zzzz]
Dar! Azi este zi de curatenie. Asadar am pus masina de spalat la treaba si intins rufele pe balcon. E tare frumos - parca ar fi puse in gradina printre flori.


Am pregatit fotografiile cu cel de-al doilea tablou mixed media realizat pe tema #29 de pe Provocari Verzi, anul trecut, si anume, "tablou mixed media de primavara".


Urmeaza un aricol cu multe poze, asadar nu ezitati sa apasati pe mai mult / more pentru a putea vedea toate fotografiile si a citi informatii despre proiect.
Baza tabloului este un CD pe care nu il mai foloseam. Este si baza pe care o folosisem la tabloul initial (cel pe care am reusit sa il stric inainte de a-l fotografia.


Am refolosit si crengutele,, dar si soarele pictat pe dop de pluta. Tabloul poate fi "pliat" si pus frumos intr-o cutiuta in perioadele de vara, toamna si iarna (desi eu marturisesc ca de cand l-am facut l-am tinut in camera, pentru ca ma incarca pozitiv:P).



Baza este completata de un carton taiat in forma de cerc (ramas de la alt proiect) pe care se fixeaz cd-ul. Cele doua sunt sustinute de un.... de fapt de o. De o soseta :D. Da.... Era mititica singurica, fara pereche.. intrebandu-se ce se va alege de ea. Ei uite ca s-a ales. Un tablou.



Mi-a placut sosetica pentru ca aminteste de primavara, cu verdele acela discret. in plus, modelul usor datelat de pe fata permite suprafetei lucioase a cd-ului sa straluceasca usor, mai ales cand se afla in soare.


Tabloul meu se numeste Sakura - de la Sarbatoarea ciresilor in floare. Crengutele nu sunt insa de cires, ci de corcodusi :D. Pe aproape. Sunt chiar din corcodusul nostru  - mi le-a adus Tati acum un an, in primavara, cand a curatat pomisorul. 


Sunt mai multe crengute mici prinse cu sarma de ciorap. In locul in care este prins "pomisorul" am folosit un martisor  primit mai demult. Mi s-a parut ca se potriveste de minune. 
Pe crengute (dar si pe soseta) am lipit flori de cires, din fetru. 


Chiar si pe soare am pus o petala. In poza de mai sus se vede putin sarma - Se vede insa si cum sclipeste cd-ul prin ciorapel (punctele galbui).
Fluturasul este perforat - dintr-o bucatica de hartie alba ramasa de la o schita - si completat cu o brosa (primita tot de Martisor, dar avand un mic defect).


In poza de ai sus se vede cum "straluceste" corpul fluturelui. Se vede si defectul de la bros - o petala lipsa. Si se vad si siluetele pasarilor desenate pe soare.



Cred ca v-ati dat seama ca este un proiect tare drag mie. Nu ma mai saturam fotografiindu-l. Si bine am facut!! Candva inainte de Craciun mi-au cazut de pe suportul mic fixat pe calorifer manusile fix peste tablou. Din fericire nu au fost pagube, dar ramurica din dreapta a avut de suferit.

Pentru c aveam fotografiile am putut aranja floricelele la fel. :)
Atunci am hotarat ca pana la vara sa ii fac o cutiuta personalizata tabloului si sa il las sa se odihneasca pana la primavara viitoare ;P.

Ehhhhh... si cum va spuneam, azi e baba mea. Am fugit sa termin curatenia - aspiratorul ma asteapta. Sper sa ma inspire pentru articolul de maine... Stiti ca m-am inscris la Spring SuperBlog 2016
Pe curand!!

6 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

Foarte frumos proiectul tau!
In ton cu primavara care a inceput!
O duminica minunata sa ai!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana Miu merci mult :)! Mi-e tare drag :D
Pupici!!

Camelia spunea... [Raspunde]

Ce faine sunt! ^^ Ai surprins simplitatea si culoarea primaverii intr-o maniera mai altfel :D

copilarim spunea... [Raspunde]

@Maria Camelia Nita merci mult!
:D
A fost o adevarata provocare! :)

Gianina spunea... [Raspunde]

Superb tablou ti-a iesit!Si mi-am amintit cate sosete fara pereche am de la "bebelusii" mei,hi,hi.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Gianina Merci mult draga mea!! Ce ma bucur ca iti place!! Eu ma trezesc in fiecare zi privindu-l. E ca si cum as avea un strop de primavara non stop in camera mea ;). Hehe!
Da!! Si cand te gandesti cate proiecte simpatice se pot realiza cu... o soseta :D. (sau ma multe, dupa caz:D).

Trimiteți un comentariu