vineri, 3 decembrie 2021

Calendarul Advent 2021 - Ziua 03. Bucurii de la Buburuza cu Ghetute.

 

In 2021, s-au intemplat multe lucruri frumoase si... neasteptate. Am refacut pozele cu cel mai dragalas premiu pe care l-am castigat, pentru a finaliza pagina cu numarul 3 din calendarul advent. apoi le-am gasit si pe cele facute atunci, in octombrie 2021, cand am primit minunatiile.

Dar sa va povestesc despre ce este vorba. Eu o stiu pe Alexandra (Buburuza cu ghetute) de ceva vreme - chiar am realizat impreuna un interviu: Alexandra Udrea "Proiectul meu a apărut din joacă şi curiozitate."  si inca un articol dragut (Ep. 12 Aleg să port handmade: Alexandra Udrea ) -  pentru Revista Atelierul. Este un om frumos, creativ si cu drag (activ) de traditii. 

Din pura intamplare, intr-una dintre incursiunile mele fulger pe instagram (pentru ca rar mai intru), am vazut o postare aniversarea a Alexandrei (acesta este contul ei, in cazul in care veti dori sa il vizitati: 🌱 Alexandra | Buburuza cu ghetuțe 🌱 . I-am urat si eu de bine, din suflet si... ce sa vezi! Am castigat un premiu absolut minunat. Eu mi-am ales: tricoul, gentuta si doua stickere: cel cu cactus si cel cu pisicuta. Alexandra a fost super draguta si mi-a mai trimis un sticker cu desenul pe care il am si pe tricou.

Dar mai bine, sa las imaginile sa vorbeasca - va invit sa descoperiti si voi cum se vede lumea de frumos, prin ochii Alexandrei si cum reuseste ea sa ii dea viata, desenand:





Va povesteam ca am gasit si pozele de anul trecut - stiti deja ca aceste articole sunt publicate in 2022 (definitivate cu text si imagini in plus). Iata asadar fotografiile din ziua in care am primit coletul:











Pe vremea cand am participat la concurs, magazinul in care puteati gasi minunile realizate de Alexandra se afla pe Breslo. Dar cum timpul trece, s-au intamplat multe schimbari si cel putin la momentul in care scriu acest articol (fix peste un an), puteti gasi creatiile Alexandrei aici. Se pare ca, in curand, vom avea parte de un site Buburuza cu ghetute – Lumea vazuta prin ochii unei buburuze. Ma bucur foarte mult :)

Oricum, cred ca toate informatiile actualizare le putem gasi aici: Buburuza cu ghetuțe | Instagram, Facebook, TikTok | Linktree

Ii multumesc din nou Alexandrei si sper sa apar cat mai curand din nou in vloguri, cu tricoul meu minunat!

🌲
Ziua 03 in Calendarele Advent 2010-2021 💗:
Linkuri directe:
( Provocare pt Scrapper "Floricica crosetata")
🎄🎄
 

Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
Colectia de Colinde pe Copilarim
Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna

🎄🎄🎄
 
Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.

2 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

Sunt dragalase lucrusoarele! Imi plac (si) stickerele!
Ii admir pe cei care reusesc sa-si transforme pasiunea (si) in sursa de venit! Succes Alexandrei! Succes si tie!
Pupici cu drag! ❤

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana si eu ii admir. In terorie pare simplu - si probabil as putea organiza afacerea altuia.. dar in practica... ma lovesc de o gramada de chestii - de aceea de 11 ani nu am facut nimic in aceasta zona :). Doar vise /visuri.

Si mie imi place tare mult stilul ei si lucrusoarele sunt superbe.

Pupici!!

Trimiteți un comentariu