miercuri, 22 decembrie 2021

Calendarul Advent 2021 - Ziua 22. Calendar Advent Heidi


Anul trecut (scriu in 2022) mi-am facut cadou primul meu calendar advent de acet gen. Pana acum am mai avut vreo.. 3 (2 cu imagni desenate, cand eram mica si unul cu ciocolatele cand eram mai mari). 
Mi-am dorit mult acest calendar de cand am vazut fotografia cu setul pe internet, absolut intamplator - cautam ceva pentru baieti (de fapt lor le-am luat doua calendare advent playmobil, dar de pe ebay).


Desi calendarul mi l-am luat inainte de Craciun, am apucat sa ma bucur de el abia dupa 25 (cred ca pozele sunt facute incepand cu 26 decembrie (cea de sus - cu cele doua papusi) si ultimele cred ca de anul nou.

Asta pentru ca nu am putut sa intru in sufragerie pana pe 24 decemrbie - abia atunci mi „s-a permis” si am putut sa impodobesc bradul, sa asez ce imi luasem sub el... Dar mai bine sa va arat cateva poze din momentul acela de maxima bucurie, cand am deschis calendarul si l-am montat (tot odata, hahaha):





Desi l-am descoperit pe tot in aceeasi zi, am urmat totusi fara sa trisez ordinea indicata pe fiecare compartiment in parte si, mi-am amintit sa mai fac si poze din cand in cand. Figurinele sunt foarte dragute, calitative si frumos, cu grija, impachetate:


Am totusi o nelamurire! Ce este obiectul de mai jos? (seamana cu un clopot - dar nu este, oare sa fie cartofi prajiti? :))) Nu serios... ce este?)





Si iata-l si montat, sub bradut, o mica lume in miniatura (cel mai auzant a fost sa folosesc partia - Bunicul si Heidi, cu saniuta...). Si nu, chiar vedeti bine - a venit si Mos Craciun, cu sania lui si cu daruri!!


Mos Craciun, cu sania si renii, fac parte din alt set pe care mi-l cumparasem cred ca prin vara (si a fost primul meu set playmobil).


Intre timp, am adaugat la colectie inca un set micut, cu Clara, prietena lui Heidi, Doamne S si tatal Clarei. Dar nu apar in pozele acestea, pentru ca la momentul respectiv, nu le aveam.

Ma bucur sa pot imparti cu voi aceasta amintire frumoasa :)!

🎄

Ziua 22 in Calendarele Advent 2010-2021 💗:
 


🎄🎄
 
Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
Colectia de Colinde pe Copilarim
Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna

🎄🎄🎄
 
Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.

2 comments :

MNiko spunea... [Raspunde]

Superb calendarul acesta. Cred că voi căuta și eu pentru fete, anul următor.

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko sa stii. Eu l-am luat de la Bebe Ardealul. Il aveau si pe emag.
Chiar merita :)!

Trimiteți un comentariu