miercuri, 2 martie 2011

Angie Girl -08-



08. Un ladro nella notte del ballo



Rezumat:
Ce spuneti de un bal...:)? Ei bine Angie si bunica sa sunt invitate la un bal (mascat?!)... si daca ne gandim si la povestea de dragoste intre Sally si Henry, ne vom aminti cu siguranta de Romeo si Julieta. Doar ca in cazul nostru va fi o poveste fericita, nu? Doar este vorba de Angie.

Familiile celor doi tineri indragostiti sunt certate de foarte mult timp, iar episodul incepe cu un duel intre Henry si tatal lui Sally. Acesta din urma nu vrea ca fiica sa se marite cu tanarul lord. Nu o lasa pe fata nici macar la bal, de teama ca tanarul sa nu o rapeasca.
La bal Angie se intalneste si cu Michael care, din pacate, nu reuseste sa danseze mai deloc cu tanara detectiv - fiind mai tot timpul calcat pe picioare de bunica acesteia, in schimb. Angie danseaza cu Henry. Ceva insa ii atrage atentia - nepotrivirea culorii butonilor pe care lordul ii purta. La un moment dat acesta avea butoni rosii, apoi verzi.
La ora 21:00 cand Sally se pregatea sa doarma, are loc un furt in casa tatalui ei - un set de argint foarte valoros, daruit chiar de regina, este furat.
Pentru a se disculpa, Henry - principalul suspect-, participa la cautari impreuna cu detectivii si gaseste impreuna cu Angie obiectul furat. Acest lucru il face pe tatal lui Sally sa fie mai ingaduitor cu cei doi tineri si povestea lor de iubire.
Totusi Angie si Michael au inteles ca toata povestea cu furtul fusese pusa la cale chiar de Henry si Sally - care isi doreau foarte mult ca tatal fetei sa fie de caord cu relatia lor.
Ne vedem saptamana viitoare:).


0 comments :

Trimiteți un comentariu