vineri, 11 martie 2011

Premiul Scrapper de la Joanna Sheen

Va povesteam marti ca sunt foarte fericita pentru ca am castigat la provocarea 11 realizata de Scrapper in Romania. Ei bine astazi am si primit premiul, un voucher in valoare de 10 lire de la Joanna Sheen - sponsorul concursului. Deci... miercuri am trimis adresa, pe mail si astazi am primit plicul, la usa (!?!).. posta functioneaza!!!!!!:)) (unii dintre voi imi pot intelege uimirea, dupa ce au stat cu sufletul la gura asteptand sa le ajunga scrisori/pachete etc).
Dar sa ma intorc la premiul primit:



Practic ce am castigat eu este un voucher. Teoretic puteau sa imi trimita codul pe mail, dar nu, au ales o metoda atat de eleganta pe care lumea in care traim o poate considera o exceptie. Adevarul este ca am uitat sa ne mai oprim si sa admiram lucrurile care nu de mult faceau parte din peisajul normal si cotidian. Lumea este atat de preocupata de fals incat il confunda cu realitatea. Pentru mine Copilarim este o miscare de rezistenta in fata lumii din ce in ce mai false care ma inconjoara. Iar pentru Copilarim un astfel de premiu este o oaza de bucurie..



Voucherul pe care l-am primit a fost impachetat cu multa grija intr-o punguta de plastic alaturi de cartea de vizita a magazinului si ulterior intr-un plic cu bule (stiti voi din acelea din care spargeam cand eram mici;P). Si in ce consta? Intr-o felicitare frumoasa pe care o puteti vedea mai bine in poza de mai jos, cu imagini din natura... :) si inauntrul ei, coala de calc pe care sunt scrise felicitarile si bineinteles premiul; totul intr-un plic care are pe interior floricele :)!



Inca nu m-am hotarat ce anume sa imi aleg din magazin (sunt foarte multe lucruri frumoase acolo). Am sa revin insa cu un mail in care sa va povestesc si despre ce imi voi lua din premiu.





0 comments :

Trimiteți un comentariu