joi, 31 martie 2011

Layout de luna martie :)

Ei bine da... ultima zi din martie :). Eu ador luna asta - este luna cand m-am nascut si.... mereu mi s-a parut speciala. Este luna martisorului.. este luna de inceput a unui nou an... daca stam sa ne gandim la anotimpuri - inceputul primaverii... Si am zis sa ii fac un layout special pentru ea, cu un ghiocel... care creste creste:) si se transforma intr-o zana.. si apoi cu o galbenica (:)) cred ca de la ceai mi se trage) si o brandusa micuta jos ... de tot pe pagina.. Bineinteles ca nelipsitul snur trebuia sa fie si el pe acolo.. Iar noanta de verde de fundal a fost alegerea lui Rha.



De data aceasta am lucrat numai cu tableta grafica - de fapt ca sa fiu sincera am lucrat intr-o graba... tare mi-a fost teama ca nu termin. Si am incercat altceva... asa ca si copiii, ca doar vorba aceea, aici este taramul copilariei (cel putin al copilariei mele si a celor care poposesc pe aceste pagini virtuale.. de viata pana la urma:P). Si mai jos cateva elemente separate de grafica:







Stiti ce mi-ar placea? Daca pe viitor mi-ati scrie ce tema v-ar placea sa incerc pentru layout - asa un feed back:P. Eu sunt curioasa ce.. povesti ati vrea sa zugravesc pe peretii casutei copilarim.. ma gandesc ca poate unii dintre voi sunt curiosi cum ar zugravi un copil (fie el si mai mare ) o anumita idee... Ce parere aveti?:)

Pe curand!!!

.......Si ne vedem la anu' draga Martisor !!

2 comments :

KaBea spunea... [Raspunde]

Foarte frumos.LA MULTI ANI cu intarziere,sa fii iubita,norocoasa si tot ce-ti mai doresti.
Eu am ce am cu Tom&Jerry,deci sta mi-ar place.Pupici.

copilarim spunea... [Raspunde]

Multumesc mult:)
Am notat sugestia ta si ma voi gandi la ea :).
Pana una alta sambata este portie de Tom si Jerry:P

Trimiteți un comentariu