luni, 14 martie 2011

PBWY-making of : ciupercute, tufisuri si flori

Ok, azi voi continua seria de articole despre proiectul Playground built with yarn (primul articol aici: PBWY-making of : iarba si lebada) si va voi povesti despre urmatoarele elemente: ciuperca multifunctionala, tufisurile cu flori, nuferii si ciupercutele.



Am sa incep cu ciuperca multifunctionala. Cand am inceput sa lucrez la ea ma gandeam la o casuta.. totusi ar fi fost mult prea mare pentru spatiul de joaca realizat si asa am ajuns la un compromis:). Palaria ciupercutei seamana cu o pernuta... dar si cu acele leagane care se invarteau (cei din generatia mea poate isi mai amintesc).







Piciorul ciupercii este gol pe interior si la capatul sau are ca un fel de covoras/rogojina pe care se poate odihni Visinica.





Dupa ce am terminat ciuperca am realizat 2 nuferi - unul alb si unul galben. Aveam in plan sa fac un mic lac (sau rau - in acel moment inca nu stiam ce va fi, nu aveam inca nici materialul) asa ca cei doi nuferi picau la tanc. Frunza este lucrata in cerc, iar floricica este atasata. Am lucrat cu bumbac (de Talmaciu) si acril (galben si alb). Ii puteti vedea in prima poza din articol si partial intr-una din pozele de mai jos. Tot mai jos puteti vedea cateva dintre etapele in care am realizat tufisurile cu iarba si flori...






Primul tufis are trei floricele din diverse combinatii de fire de bumbac si fire de iarba din acril. Tufisul in sine este facut din acril cu bumbac:P. Imi place tare mult sa fac combinatii de fire. Cel de-al doilea tufis este mai micut si are o singura floare -galbena.
Inchei cu ciupercutele: sunt doua, una mai mare, una mai mica, impart acelasi suportel de iarba si mie imi sunt absolut simpatice.. si nu, nu sunt otravitoare... sunt doar imbujorate:P



Pe curand!!

0 comments :

Trimiteți un comentariu