marți, 15 martie 2011

PBWY-making of : leagan si lac

Am ajuns la al treilea episod:)!! Daca vreti sa cititi despre celelalte 2 le veti gasi pe pagina jucarii, sau pe pagina handmade (sus in meniu). Azi am sa va povestesc cate ceva despre leagan si despre lac.


Imaginea leaganului imi era destul de clara in minte asa ca am inceput sa creez. Am facut 5 "barne" sau cilindrii crosetati si bineinteles suportul pe care se sta. 4 cilindri aveau aceeasi lungime, unul era mai scurt. Cel mai scurt urma sa fie suportul de care am agatat bancheta pe care se sta ...






Toate bune si frumoase.. Aveam un leagan mobil, se putea asambla.. si nu avea stabilitate..:)). Trebuia sa rezolv problema pentru a fi perfect functional si a ramane si la ideea mea de dezmebrare. Mai intai am incercat sa intaresc "picioarele" leaganului. Astfel la fiecare set (un set e format din doi cilindrii), un cilindru este "ranforsat" cu umplutura de perna. A fost destul de greu sa o strecor pentru ca cilindrii erau terminati si incheiati.. dar m-am descurcat pana la urma. Totusi nu asta era problema... Asa ca dupa discutii cu surioara mea Rha, aflata la distanta de mine pe atunci, am ajuns la o noua idee: cea de suport. Si pornind de la ideea ei de a face un fel de suporti pentru fiecare picior in parte am creat un cadru .... Si partea buna este ca leaganul meu este stabil, perfect functional (sa vedeti ce haios se da in leagan Visinica) si se poate desface in bucati (ca la jocurile lego). Yuppy!! Iata mai jos cateva poze:




Intre timp imi luase mami si un acril in degrade (chiar degrade se si numeste acrilul respectiv) absolut de vis... noante de albastru, pornind de la alb si ajungand la un bleumarin. Si asa a aparut lacul. Am inceput de la un cerd, in jurul caruia am lucrat si apoi am inceput sa fac tot felu de combinatii si am inceput sa fac inca o parte (legata de prima) a lacului... a fost ceva de moment si in mare graba, pentru ca eram pe ultima suta de metri, concursul era la limita.. pana ce am intrat si am aflat ca s-a prelungit data de inscriere:p... Dar sa trecem peste acest amanunt si sa va arat cateva poze in care apare si lacul - fotografiate de sus:





Si o serie de poze fotografiate din fata, in care nu am putut surprinde miscarea leaganului, dar m-am jucat putin cu lebada.. Sper sa va placa:P!






Data viitoare va povestesc despre ultimele elemente pe care le-am adaugat in jocul meu crosetat.

0 comments :

Trimiteți un comentariu