luni, 21 martie 2011

Punch Flower Craft de la Joanna Sheen

I am so happy!!!:) Today i've received my order (remeber the voucher i've won at scrapper challenge from Joanna Sheen?). I was really excited (hopefully all this week it would be just like that). I've made some photos to show you this little wonders:


Thank you Katie for packing this so carefully for us:)!!


The four little Punch Bunch Minis - daisy, star, snowflake, sun-


and what they can do:))


I've also tried them on thicker paper:P

Thank you!!
Gosh I hope to get my visa back soon... haha (damn it expired..). I have seen some more punches and cutters and lots of other cute things over there. And of course tnx Scrapper in Romania because this the way i arrived in that wonder of a shop in the first place.

***
Acesta este un articol bilingv (sau cel putin asta e intentia:P). Tocmai ce am primit mini perforatoarele pe care le-am comandat cu ajutorul voucherului castigat la provocarea de luna trecuta de pe Scrapper in Romania - nu ma intrebati ce am pregatit pentru luna aceasta .. nimic.. :((. INCA:D. Vreau sa va zic ca serviciul de livrare a fost ireprosabil!!! Nu tu miros de ariel pe tot si in tot pachetul (cum se practica in tarisoara noastra).. totul impachetat cu atentie - simplu dar extrem de atent. Ce mai .. un deliciu. Eu mereu am emotii cand comand (de aceea nici nu am mai comandat in ultima perioada nimic) din tara... ba ca nu ajung, ba ca ajung tarziu, ba ca lipseste cate ceva, sau este stricat... dar cel mai ingrozitor este ca miros a detergent si alte odorizante. Un cosmar!!! (ca sa fac o paranteza - am primit o baterie care probabil ca a stat putin prin depozitele noastre si inca sta nedesfacuta ...parca a facut baita draga de ea).
Revenind .. perforatoarele sunt atat de dragalase!! Am comandat 4: un soare, o stea, un fulg si o margareta. Margareta a perforat un pic mai greu coala cartonata dar pana la urma a mers:D. Abia astept sa le folosesc intr-un proiect si deja visez sa imi mai iau cateva (si mai maricele)... si in plus am vazut unele care taie marginile atat de fain... (*rux viseaza cu ochii deschisi*)<<< si iar nu am facut funny faces.....



Sa aveti o saptamana frumoasa!! V-am pupat:)

2 comments :

Trimiteți un comentariu