luni, 28 martie 2011

Galbenica

Buna:)! Ieri am tot incercat sa "ma organizez" pentru ca iar s-au adunat la sfarsit de luna multe... Din fericire mai am cateva poze facute pe fuga cand am terminat proiectele respective. Sincer m-am cam saturat de "pe fuga " asta. Mi-e asa dor sa ma aflu intr-o pauza mare, sa stau rezemata de gard si sa ascult vantul primavaratic care mangaie crengile cu muguri verzi.. si sa ador in liniste floricelele galbene si rosii din tufele decorative. Se tot spune ca nu poti trai din amintiri si cam asa este, dar fara ele, intr-o lume in care in viteza se sterge tot ce a mai ramas natural ... pentru neadaptatii la fals si chimic (asa ca mine), amintirile sunt .. cel mai de pret dar, pe langa viata.
Si cum sunt abonata la ceai de galbenele am zis sa imi fac o Galbenica micuta si draguta. Si in plus am experimentat putin la ochi... Si.. nu, nu am reusit sa fac nici acum poze - sorry, nu aveam aparatul cand m-am apucat:). Dar nu am uitat, am pe lista notat si vor veni cu siguranta in aprilie cele trei articole despre ochi crosetati, rama foto si papusica (daca aveti vreo preferinta sa imi scrieti aici, sau pe mail si in functie de preferintele voastre si de timpul meu voi incerca sa fac un pattern free special pentru voi).



Acum ca ati facut cunostinta cu micuta mea galbenica sa va mai scriu pe scurt ce am folosit, desi cred ca deja cei care au citit pana acum stiu despre ce materiale este vorba. Croseta este de 2.5mm, bumbac de Sibiu (Talmaciu) - diverse grosimi la fir si culori, parul este facut cu acril galben si umplutura eco. Noutatea vine la ochisori:D. Mie mi-a placut f mult cum au iesit:). Si mai jos va mai las inca doua poze in care apar si morello cherry girl si Baby Apple. Maine o sa va scriu si despre cea mai recenta papusica facuta (o si mai mica baby apple:P). V-am pupat!!





0 comments :

Trimiteți un comentariu