duminică, 20 martie 2011

Spring Tea Party

E primavara!! :) E drept ca afara ploua.. si e mohorat, dar e primavara! M-am gandit sa inveselesc putin atmosfera si, uitandu-ma la cateva poze mai vechi, am gasit una cu prima mea papusa Barbie:


Spring Tea Party - 1997 (Special Edition Avon)

Va scriam cand am vorbit despre My Barbie Valentine Dolls ca sunt un colectionar mai altfel si va promiteam sa va mai povestesc despre mini "colectia" mea de papusi. Ei bine am sa va scriu azi cateva randuri:P. Ma feresc sa ii zic colectie pentru ca probabil adevaratii colectionari s-ar uita stramb.. si nu vreau sa ramana din greseala asa (glumesc :P).
Ei bine, in ce-o priveste pe Barbie totul a inceput cand aveam vreo 12 ani si sora mea mai mica primise una bucata papusa de la niste prieteni. Si evident ca la ce preturi erau cand au aparut si la noi astfel de papusi (care nici macar nu erau foarte reusite) am renuntat din start sa imi iau si eu.. Nici o problema, doar ca in 1996 am avut o ocazie unica sa plec intr-o excursie organizata de liceu pana in Anglia si nereusind sa ii iau surioarei mele nici macar un accesoriu pentru papusa ei dintr-un supermarket din Austria(nu a vrut nimeni sa imi schimbe pana a doua zi bani.. ce oameni!) mi-am promis ca odata si odata tot o sa ii cumpar o papusa, sau mai multe. Zis si facut.. am reusit sa imi duc planul la bun sfarsit abia in 2006 (haha, dupa 10 ani) cand i-am luat o papusa de pe un feribot din tarile scandinave (sa vezi bucurie;P). Totusi imi ramasese gandul la papusile din anii 90 pe care le vedeam in reclamele de pe "italieni" si la papusa aceea superba pe care o vazusem in Austria (imbracata in haine de epoca). Si asa, anul trecut de ziua ei, nestiind ce sa ii iau cadou si preferand sa comand de pe internet, am ajuns pe contul unei colectionare de papusi adevarate. Nu va spun cat am putut sa ma invart pe acolo pana sa ii iau cadoul surioarei mele. Pana la urma eu i-am ales 3 dintre papusi si ea si-a ales una.. hahahaha. Dupa ce le-a primit si efectiv am ramas surprinse de cat de bine erau pastrate cutiile (nedesfacute) si papusile la fel - mai ceva decat cele noi din magazine (care stiti si voi ca mai sufera accidente:P)... am zis sa imi fac si eu "un moft" ca merit:). Si mi-am luat prima papusa - cea de sus.. dupa care au mai urmat ... cateva:)). Dupa care am considerat ca am facut o gaura mult prea mare in buget si ca daca continui ma dau papusile afara din camera si am zis sa iau o pauza pana rezolv cele doua probleme. Mi-ar placea sa imi mai maresc candva colectia tot cu papusi realizate in anii 80-90:). Pe scurt cam asta este povestea. In general imi plac foarte mult jucariile, imi creaza o stare de bine cand le privesc si nu ma mai satur sa observ amanuntele, de parca fiecare ar spune in sine, o poveste. Este relaxant. Bine, nu doar papusile.. jucariile in general:D. Doar ca deobicei le primesc/primeam cadou.. :)) daca intelegeti ce vreau sa zic.. Imi plac, dar nu m-am omorat cumparandu-mi.
Pana data viitoare, sper sa va placa papusa mea primavaratica, vreau sa va zic ca are si un set de ceai roz, ca si pantofii (puse - setul si pantofii- strategic jos, sub faldurile fustei). Si .. da, este varianta cu parul saten (mai sunt cred ca doua variante - cel putin 2 am mai vazut eu: una afro-americana si una blonda) si face parte din colectia Avon. :) Si nu, nu este scoasa din cutie, asa este cutia fara "geam" - au un prost obicei din a coase parul de cutii, zau asa:)).

0 comments :

Trimiteți un comentariu