joi, 17 martie 2011

PBWY-making of : minge, cutu si fluturas

Si iata am ajuns si la ultima parte din making of :). Dupa cum va povesteam s-a prelungit data limita a inscrierilor si de fericire, am mai adaugat trei elemente (pe care le-am facut rapid, nu de alta dar trebuia sa ma pregatesc de inceputul lunii martie si aveam deja multe alte proiecte in asteptare).


Primul element a fost o mingiuta colorata, modelul este aproximativ cel al mingii fass-fass (daca va mai amintiti de ea) - doar ca la o scara redusa. Si.. evident imi trebuia si un caniche (minge fass-fass fara caniche?:P). Asa ca imediat m-am apucat de treaba (greu.. greu). Spre deosebire de lebada unde am lucrat (in afara de aripi si labute) dintr-o bucata, la caniche am lucrat pe bucatele:P.Exact ca in viata - unii lucreaza (eu) si altii se dau in leagan (Visinica) - lol:Revenind la caniche (pentru cei care nu stiu sunt fericita co-detinatoare a unui minunat exemplar proaspat tuns - trebuie sa fac poze cat mai curand ca sa vedeti cat e de frumos:P). Am inceput cu bineinteles, capul. Dupa care i-am facut urechile si am trecut la trup... M-am hotarat ca picioarele din spate sa i le fac ca si cand ar sta... asa ca am mai avut de facut si doua labute din fata pe care le-am atasat apoi de corp. Si daca cumva va imaginati ca a fost greu... trebuie sa adaug ca i-am pus si cateva "snurulete" ( canisii au fie parul cret, fie cu snurulete si al meu il are snurulete, deci..:P).
Pana cand am terminat eu cu episodul creativ s-a dus si soarele si ... am pierdut lumina naturala, asa ca pozele pentru concurs le-am facut pe luminia artificiala (slaba.... ). Iata-le:
Era cat pe ce sa uit de fluturas! Despre fluturasi am mai povestit si in alte dati. Acesta pur si simplu a simtit nevoia sa se aseze pe leagan.. ca sa nu mai lungesc povestea:)!

2 comments :

Raica Mihaela spunea... [Raspunde]

Vai ce lucruri frumoase faci ! Cred ca e greu si iti ia foarte mult timp, dar sunt foarte dragalase. Felicitari :)

copilarim spunea... [Raspunde]

Ma bucur ca iti plac!!:) Sunt foarte migaloase dar la final cred ca stii cum te simti de fericit (bine si obosit.. lol) - si mie imi plac foarte mult felicitarile pe care le faci. Sunt inedite!!
Rux

Trimiteți un comentariu