joi, 17 martie 2011

PBWY-making of : minge, cutu si fluturas

Si iata am ajuns si la ultima parte din making of :). Dupa cum va povesteam s-a prelungit data limita a inscrierilor si de fericire, am mai adaugat trei elemente (pe care le-am facut rapid, nu de alta dar trebuia sa ma pregatesc de inceputul lunii martie si aveam deja multe alte proiecte in asteptare).


Primul element a fost o mingiuta colorata, modelul este aproximativ cel al mingii fass-fass (daca va mai amintiti de ea) - doar ca la o scara redusa. Si.. evident imi trebuia si un caniche (minge fass-fass fara caniche?:P). Asa ca imediat m-am apucat de treaba (greu.. greu). Spre deosebire de lebada unde am lucrat (in afara de aripi si labute) dintr-o bucata, la caniche am lucrat pe bucatele:P.



Exact ca in viata - unii lucreaza (eu) si altii se dau in leagan (Visinica) - lol:



Revenind la caniche (pentru cei care nu stiu sunt fericita co-detinatoare a unui minunat exemplar proaspat tuns - trebuie sa fac poze cat mai curand ca sa vedeti cat e de frumos:P). Am inceput cu bineinteles, capul. Dupa care i-am facut urechile si am trecut la trup... M-am hotarat ca picioarele din spate sa i le fac ca si cand ar sta... asa ca am mai avut de facut si doua labute din fata pe care le-am atasat apoi de corp. Si daca cumva va imaginati ca a fost greu... trebuie sa adaug ca i-am pus si cateva "snurulete" ( canisii au fie parul cret, fie cu snurulete si al meu il are snurulete, deci..:P).








Pana cand am terminat eu cu episodul creativ s-a dus si soarele si ... am pierdut lumina naturala, asa ca pozele pentru concurs le-am facut pe luminia artificiala (slaba.... ). Iata-le:








Era cat pe ce sa uit de fluturas! Despre fluturasi am mai povestit si in alte dati. Acesta pur si simplu a simtit nevoia sa se aseze pe leagan.. ca sa nu mai lungesc povestea:)!

4 comments :

Mihaela Chirtes spunea... [Raspunde]

Vai ce lucruri frumoase faci ! Cred ca e greu si iti ia foarte mult timp, dar sunt foarte dragalase. Felicitari :)

copilarim spunea... [Raspunde]

Ma bucur ca iti plac!!:) Sunt foarte migaloase dar la final cred ca stii cum te simti de fericit (bine si obosit.. lol) - si mie imi plac foarte mult felicitarile pe care le faci. Sunt inedite!!
Rux

Diana spunea... [Raspunde]

Mi-a placut lebada, dar catelusul pe care l-ai migalit este... UAU! :) E prima data cand vad un catelus atat de mic-mic crosetat! Pe masura ce cobor in timp imi dau seama cat de tarziu te-am "intalnit" - ma bucura ca, totusi, drumul meu s-a intersectat cu al tau. :) Vazand pozele cu Dodo am inceput sa ma gandesc ca, poate, nu am fost aici pe cand era si Dodo langa tine (la propriu) pentru ca... tare as fi suferit. De cate ori citesc la cineva ca a pierdut un sufletel retraiesc momentele personale ale acestor pierderi si ma copleseste tristetea, pentru un timp mai lung sau mai scurt.
Felicitari nu doar pentru talent, ci si pentru rabdare!
Imbratisari cu drag! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana am facut unul si mai mic, dar acela este mai simplisor. :)
Caniche-ul insa da... a fost multa multa munca la el. dar si cand l-am vazut finalizat... Ii mai zicem si dodo cand ne jucam acum cu el (eu cu N - as vrea sa nu il uite pe cret; stiu ca am mai zis probabil - lui Do ii era cam frica de copii. probabil pentru ca atunci cand era mic a fost atacat si muscat de alt catel care era cam de dimensiunea obisnuita a unui copil. am citit ca asta ar fi fost explicatia pentru faptul ca era reticent. DAR cand a venit vorba de N.. il adora. Ultima data cand s-au vazut s-a lasat mangaiat [tras de par] luat in brate si asa mai departe. Nu se misca si statea stoic - abia astepta dovada de iubire de la N)

Si eu patesc si pateam la fel. Cum citeam sau auzeam cate o intamplaretrista fugeam si il luam in brate si doar el ma linistea. Stii, Do nu este primul pe care il pierd, dar la el a fost o cu totul alta situatie fata de celalalte dati. Au fost multe animalute cunoscute (mai mult sau mai putin apropiate ) care au parasit aceasta lume. Dintre ele vreo 6 mai mult sau mai putin ale mele:
1. Roni, catelusa noastra de la bloc, care statea pe presul de la usa noastra [ otravita],

2. Lessie (o lupisoara pe care am avut-o doar putin la noi - am gazduit-o pana a ajuns la casuta ei, la tara, unde si-a trait viata sper frumos),

3. Lisa (prima catelusa a lui Ra, o pechineza pe care am avut-o doar 2 saptamani in casa si de care eu m-am ocupat cel mai mult; nu am putut sa o tinem oricat ne-am dorit si am cautat solutii din cauza mirosului; Cu greu am acceptat pentru binele tuturor si alaturi de doamna de la care o luasera ai mei in probe sa fie relocata la o famile cu copii. nu stiu daca e adevarat sau nu, imi doresc sa nu fie, dar auzisem ca ar fi murit din cauza copiilor care s-au jucat brutal cu ea),

4. Kiki ( testoasa noastra care aproape ca a murit in mana mea... Ca Ralu, baietelul testos, sa nu ramana singur i-am cautat apoi inca o colega de acvariu incercand intai sa o obisnuim pe Kiri, pe care dupa cateva zile am dus-o inapoi pentru ca nu se adapta si nu am vrut sa moara si ea, dupa care pe Peta care din fericire s-a adaptat si ma priveste cum tastez de zor )

5si6. Iepuricul si Iepurica. "Salvati" de Ralu din Buc. Din pacate nu am reusit sa le prelungesc viata foarte mult. I-am pierdut cred in mai putin de trei luni de cand i-a luat. Dodo ii iubea foarte mult si se atasase de ei.

Ma bucur tare mult ca ti-a placut locul de joaca :). O sa incerc sa mai povestesc la TPT despre el :D

Pupic!!! <3

Trimiteți un comentariu