miercuri, 23 martie 2011

Angie Girl -11-





11. Un gorilla attacca la citta'



Rezumat:
Angie se alatura multimii pentru a privi un pui de gorila pe care il adusesera pentru zoo cativa temerari plecati in expeditie. Acesta era jucaus furandu-i sapca fiului unuia dintre cei care se intorsesera din Africa.

Seara o gorilla a aparut pe strazile Londrei inghitand bijuterii si lucruri scumpe si terorizand locuitorii. Cei care adusesera puiul nu intelegeau ce s-a intamplat, mai mult ajunsi la locul unde trebuia sa se afle puiul cusca era goala. Angie se alatura celor de la Scotland Yard in incercarea de a rezolva problema si astfel incepe sa intre la banuieli, unul dintre cei care adusesera gorila avand un comportament ciudat. Pe de alta parte Tony (care tinea foarte mult la gorila) nu vrea ca acesteia sa i se faca vreun rau si incearca sa ii impiedice pe politisti sa o captureze.
Asa cum ziceam mai sus, micuta detectiv are o banuiala: cum ca ar fi doua gorile... Nu trece mult timp de cand pleaca impreuna cu Michael pentru a verifica ipoteza ca, individul care fusese in expeditie impreuna cu Tony si tatal acestuia, il cheama pe inspector si ii arata o gorila care statea pe pod. Era vorba de Bebe (sau Pepe?:P) care nu intelegea ce se intampla si lovit cu un fel de bombe la crimogene, cu ochii in lacrimi fugea speriat. Tony incerca sa il salveze si astfel castiga putin timp pentru ca gorila sa fuga.
Ajunsi in dreptul unui turn (poate Big Ben) politistii incepura sa traga... gorila incercand sa se catere in varf. Tony isi facu insa aparitia la timp si inspectorul fu nevoit sa opreasca focul. In timp ce baiatul incearca sa-si salveze prietenul, Roswell (vanatorul care tot insista ca gorila e vinovata) ii spune inspectorului ca este momentul perfect pentru a impusca animalul. Angie soseste la timp si pe turn isi mai face aparitia o gorila..sau nu?.. Michael costumat in gorila. Si astfel iese la iveala inselatoria pusa la cale de Roswell - adevaratul hot si vinovat de panica creata.
Tony si ceilalti isi iau la revedere de la gorilla care urmeaza sa fie dusa inapoi, in jungla, la prietenii sai, locul potrivit pentru ea, nu la zoo.
Pe saptamana viitoare:)!

0 comments :

Trimiteți un comentariu