miercuri, 9 martie 2011

Multumim


Va multumim ca sunteti alaturi de noi, ca ne sustineti si copilariti cu noi atunci cand aveti putin timp liber!!!

Sper sa va placa Azaleea mea!! Am primit-o cu ocazia Martisorului de la Mami. Mai am inca una ceva mai mare (aceleasi culori) si una mai micuta cu flori rosii... care din pacate nu a mai inflorit de mult.. Voua va plac florile? Eu una le ador.. Si pentru cei carora le plac, am sa imi fac timp sa caut poze cu floricelele mele (unele nu le mai am din pacate) si am sa vi le arat:P.

Si pentru ca azi se sarbatoresc Sfintii Mucenici, vreau sa va urez La multi ani cu sanatate tuturor si, in special celor care nu au nume se sfinti si se sarbatoresc astazi:)!!

2 comments :

KaBea spunea... [Raspunde]

Vai ce minunata e si asta imi aduce aminte ca una din multele flori pierdute a fost si o azalee la fel superba ca aceasta.Sa o stapanesti cu placere si sa ai parte de ea.Pupici.

copilarim spunea... [Raspunde]

Merci frumos!!
Prima mea azalee (pe care o am si azi - cea cu flori mai rosii) imediat dupa ce i-au cazut florile si-a pierdut si frunzele si se usca efectiv. Nu stiam ce sa ii mai fac. Cred ca am inceput sa o ud in tavita atunci.. si apoi am citit ca asa au o perioada multe, de adaptare. Am udat-o periodic si apoi s-a intamplat minunea. Au aparut frunzulite.
La fel a patit si mami cu una, o tunsese ca era uscata si mai rau si apoi si-a revenit...
Fata de multe flori din comert este una dintre cele mai rezistente.. :)

Trimiteți un comentariu