duminică, 13 martie 2011

Il cattivo indiano

Buna!!! E duminica si ne rasfatam cu una dintre povestioarele atat de frumos ilustrate:). Astazi povestea unui pusti tare tare neascultator:



8. Il cattivo indiano

via youtube

Rezumat
Bill si Sam s-au gandit sa se imbogateasca si au calatorit pana intr-un orasel din sudul Americii ca sa il rapeasca pe fiul unui bogatas. Zis si facut, dar cei doi nu stiau ce ii asteapta! Jeremy baiatul pe care voiam sa il rapeasca, era cel mai mare cosmar al tuturor angajatilor pe care ii chinuia zi de zi. Pustiul se credea capetenie de piei rosii si cei care se apropiau mai mult riscau rani serioase:)).

In fine... cei doi hoti il rapesc hotarati sa ceara recompensa, dar, pana seara, erau deja plini de bandaje si.. a doua zi de dimineata, mai convinsi ca nicioadata ca cel mai bine e sa il duca acasa cat mai curand posibil. In ciuda faptului ca era (teoretic) rapit, pustiul se distra de minune si nici ca voia sa se intoarca acasa... dar cei doi abia asteptau sa scape de acesta si sa capete si reconpensa.
Tatal cel bogat (si foarte avar) primeste biletul prin care cei doi hoti ii cereau 200 000$ ca sa isi revada fiul. Aceasta se amuza copios si se hotaraseste sa le raspunda celor doi temerari, caci, stiind ce are acasa, nu se temea pentru fiul sau, ci pentru cei doi hoti.
In padure unul dintre temerari a devenit intre timp calul "indianului" Jeremy, cand, apare celalalt si ii aduce raspunsul: tatal cere 5000 de dolari daca banditii vor sa scape de pusti... :)).Cei doi banditi vor sa il trimita acasa dar, pustiul nici nu vrea sa auda - se distreaza mult prea tare. In cele din urma reusesc sa il duca acasa, unde, trebuie sa plateasca 5000 de dolari pentru ca sa scape de el. Deci nu numai ca nu reusesc sa faca rost de bani, mai trebuie sa si plateasca si apoi sa o ia la fuga pentru ca cel mic putea fi tinut pe loc maxim 10 minunte.. Si asa s-au lecuit banditii ... cu siguranta nu vor mai rapi pe nimeni.

0 comments :

Trimiteți un comentariu